Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Teixeira, Lílian Gonçalves"'
Autor:
Oliveira, João Paulo Lima de, de Sales Guilarducci, Janina, Moura, Lahis Cristina Morais de, Carvalho, Elisângela Elena Nunes, Teixeira, Lilian Gonçalves, Pimenta, Laura Cristina Jardim Porto
Publikováno v:
In Nutrition clinique et métabolisme February 2023 37(1):2-9
Autor:
Antunes, Maísa Mota, Coelho, Bruna Scherr Laignier, Vichi, Thaís Makiya, Santos, Elandia Aparecida dos, Gondim, Fabíola Karine Braga, Diniz, Ariane Barros, Aguilar, Edenil Costa, Cara, Denise Carmona, Porto, Laura Cristina Jardim, Castro, Isabela Coelho de, Alvarez Leite, Jacqueline I., Teixeira, Lílian Gonçalves
Publikováno v:
In World Allergy Organization Journal 2019 12(7)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Teixeira, Lílian Gonçalves, Lages, Priscilla Ceci, Jascolka, Tatianna Lemos, Aguilar, Edenil Costa, Soares, Fabíola Lacerda Pires, Pereira, Solange Silveira, Beltrão, Nathalia Ribeiro Mota, Matoso, Rafael de Oliveira, Nascimento, André Márcio do, Castilho, Rachel Oliveira de, Leite, Jacqueline Isaura Alvarez
Publikováno v:
Food Science and Technology, Volume: 32, Issue: 4, Pages: 733-741, Published: 04 SEP 2012
White tea is an unfermented tea made from young shoots of Camellia sinensis protected from sunlight to avoid polyphenol degradation. Although its levels of catechins are higher than those of green tea (derived from the same plant), there are no studi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::5c34665f26305c6c65610a90d0bb7a03
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612012000400015&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612012000400015&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Soares, Fabíola Lacerda Pires1,2 fabiola_lacerda@yahoo.com.br, de Oliveira Matoso, Rafael2, Teixeira, Lílian Gonçalves2, Menezes, Zélia3, Pereira, Solange Silveira1,2, Alves, Andréa Catão2, Batista, Nathália Vieira4, de Faria, Ana Maria Caetano2, Cara, Denise Carmona4, Ferreira, Adaliene Versiani Matos5, Alvarez-Leite, Jacqueline Isaura2
Publikováno v:
Journal of Nutritional Biochemistry. Jun2013, Vol. 24 Issue 6, p1105-1111. 7p.
Autor:
Oliveira, Cássia Cardoso de
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFJF
Universidade Federal de Juiz de Fora (UFJF)
instacron:UFJF
Universidade Federal de Juiz de Fora (UFJF)
instacron:UFJF
Submitted by Bianca Almeida (biacvalmeida@gmail.com) on 2019-04-25T18:57:06Z No. of bitstreams: 1 ATA 1ª REUNIÃO DE REPOSITÓRIOS DA REGIÃO SUDESTE.pdf: 446039 bytes, checksum: 06c705c5127afe0ea2fe4d1d2e1bc923 (MD5) Rejected by Adriana Oliveira (a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e55d9225e56195f67ea82c9e5bf96247
https://repositorio.ufjf.br/jspui/handle/ufjf/9898
https://repositorio.ufjf.br/jspui/handle/ufjf/9898