Zobrazeno 1 - 10
of 110
pro vyhledávání: '"Teixeira, Fátima"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Renewable Energy August 2022 196:1187-1196
Autor:
Teixeira, Fátima Regina
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSCUniversidade Federal de Santa CatarinaUFSC.
Dissertação (mestrado) - Universidade Federal de Santa Catarina, Centro Tecnológico
Made available in DSpace on 2012-10-19T12:43:03Z (GMT). No. of bitstreams: 0Bitstream added on 2013-07-16T18:46:44Z : No. of bitstreams: 1 178935.pdf: 0 bytes
Made available in DSpace on 2012-10-19T12:43:03Z (GMT). No. of bitstreams: 0Bitstream added on 2013-07-16T18:46:44Z : No. of bitstreams: 1 178935.pdf: 0 bytes
Externí odkaz:
http://repositorio.ufsc.br/xmlui/handle/123456789/82197
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
da Costa, M. Rute G., Curto, M. João M., Davies, Stephen G., Teixeira, Fátima C., Thomson, James E.
Publikováno v:
In Tetrahedron 4 October 2018 74(40):5965-5973
Autor:
da Costa, M. Rute G., Curto, M. João M., Davies, Stephen G., Teixeira, Fátima C., Thomson, James E.
Publikováno v:
In Tetrahedron 7 September 2017 73(36):5411-5417
Autor:
Teixeira, Fatima, Pérez, Alejandro, Madden, Waleska, Hernández, Lino, Del Carpio, Edgar, Lubes, Vito
Publikováno v:
In Journal of Molecular Liquids December 2016 224 Part A:346-350
Autor:
Teixeira, Fátima C.1 (AUTHOR) fatima.teixeira@lneg.pt, Antunes, Inês F.1 (AUTHOR), Curto, M. João M.1 (AUTHOR), Duarte, M. Teresa2 (AUTHOR), André, Vânia2,3 (AUTHOR), Teixeira, António P. S.4 (AUTHOR)
Publikováno v:
ChemistrySelect. 9/27/2021, Vol. 6 Issue 36, p9599-9607. 9p.
Autor:
Correia, Sílvia, Martins, Vitória, Sousa, Liliana, Moita, Joaquim, Teixeira, Fátima, dos Santos, José Moutinho
Publikováno v:
In Revista Portuguesa de Pneumologia (English Edition) May-June 2015 21(3):132-137
Autor:
Morais, Antonio Valdenilson Costa, Pessoa, Taciano, Teixeira, Fátima Alves, Cavalcante, José Maciel da Silva
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 11 No. 8; e38111831042
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 8; e38111831042
Research, Society and Development; v. 11 n. 8; e38111831042
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 8; e38111831042
Research, Society and Development; v. 11 n. 8; e38111831042
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Bacuri is an Amazonian fruit with nutritional and functional potential. Such characteristics confer high perishability to the fruits. The drying of food products has been a principle to increase shelf life, as well as an alternative to the lack of ma
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::a52924f841feb0c2fe26a191875b558d
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/31042
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/31042