Zobrazeno 1 - 10
of 270
pro vyhledávání: '"Teissedre P-L."'
Autor:
Vignault A., Pascual O., Gombau J., Jourdes M., Moine V., Canals J.M., Teissedre P-L., Zamora F.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 15, p 02015 (2019)
This communication actualizes the status of the research of the OIV working group on oenological tannins with the purpose of deepening the knowledge of the mechanisms and functionalities of oenological tannins in winemaking. The obtained results conf
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2f9f7c5cc7394c8995a609ce4032d7ae
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 November 2016 210:500-511
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tampaktsi, C., Gancel, A. L., Escudier, J.-L., Samson, A., Ojeda, H., Pic, L., Rousseau, J., Gauthier, P., Viguier, D., Furet, M. I., Teissedre, P.-L.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences; 2/27/2023, Vol. 56, p1-6, 6p
Autor:
RINALDI, ALESSANDRA, MOIO, LUIGI, FRUSCIANTE, LUIGI, CARPUTO, DOMENICO, Villano, C, Lanzillo, C, Tamburrino, A, Jourdes, M, Teissedre, P. L., L, ., Aversano
Publikováno v:
Food Chemistry
Food Chemistry, Elsevier, 2017, 233, pp.52-59. ⟨10.1016/j.foodchem.2017.04.093⟩
Food Chemistry, Elsevier, 2017, 233, pp.52-59. ⟨10.1016/j.foodchem.2017.04.093⟩
Aglianico grapes are known for their high content of proanthocyanidins (PAs), which are responsible for the astringency of wines derived from this cultivar. However, the accumulation of PAs and their genetic control during berry development remain la
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b840a902a662ca5f44d14171d28d3d04
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01600816
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01600816
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Roca, P., Vignault, A., Pascual, O., Gombau, J., Jourdes, M., Moine, V., Canals, J.M., Teissedre, P-L., Zamora, F.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences; 2019, Vol. 15, p1-4, 4p