Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Tefikova, Svetlana"'
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 279, p 03005 (2021)
It is known that the cooling of food prevents the reproduction of microflora, thus contributing to the preservation of the beneficial properties of products. Despite this, the cooling process is still the least studied stage of cold processing, which
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3265b60f77454554a30ae1a0a31b9bf6
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 279, p 03007 (2021)
The antiradical activity (ARA) of 11 species of macrophyte algae in the northern part of the Sea of Okhotsk was analyzed for the first time. The highest ARA indicators were established for cystozera, ulva and fucus and exceeded the traditionally eate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/36f4824f20f04fd4be4713243d5b84a1
Autor:
Gorbachev, Victor, Nikitin, Igor, Velina, Daria, Klokonos, Maria, Mutallibzoda, Sherzodkhon, Tefikova, Svetlana, Orlovtseva, Olga, Ivanova, Natalia, Posnova, Galina, Bychkova, Tatyana, Zabalueva, Yuliya, Matsikova, Olga
Publikováno v:
Current Nutrition & Food Science; 2024, Vol. 20 Issue: 2 p220-226, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.