Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Teff grain"'
Publikováno v:
Journal of Applied Fluid Mechanics, Vol 18, Iss 2, Pp 317-331 (2024)
Cyclone separators are commonly used in pneumatic conveyor systems due to their low cost and ability to separate solid particles from gas streams. Understanding pressure drop in cyclone separators is crucial for designing, developing, and optimizing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f4bb7c4fb60743f5bc31d988706c371b
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 4, Iss , Pp 100713- (2024)
Ethiopia is the largest teff (Eragrostis teff Zucc) producer in the world. This research was intended to determine the levels of mineral nutrients and non-essential metals in the teff samples. After optimization, the samples were wet-digested using r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/573990eb214b4a0aa17a063a1ff608d0
Autor:
Eniyew Eskezia Tiguh, Mulugeta Admasu Delele, Addisu Negash Ali, Geta Kidanemariam, Solomon Workneh Fanta
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 9, Pp e30398- (2024)
Teff [Eragrostistef (Zucc.)] is one of the most important cereal crops in Ethiopia which is part of the traditional dish of the people in the form of Injera. Interest in Teff has increased noticeably due to its very attractive nutritional profile and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de8e091c52a5416c9363d1f45cebca80
Autor:
Tiguh, Eniyew Eskezia ⁎, Delele, Mulugeta Admasu, Ali, Addisu Negash, Kidanemariam, Geta, Fanta, Solomon Workneh
Publikováno v:
In Heliyon 15 May 2024 10(9)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 24, Iss 1, Pp 1279-1288 (2021)
This study was aimed to investigate volatile compounds of white and brown teff grain samples using the hydro-distillation and its extract in dichloromethane and n-hexane by gas chromatography-mass spectrometry. The optimized time for the hydro-distil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/77ded36027c3498590aa2cb81da6f640
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.