Zobrazeno 1 - 10
of 12 966
pro vyhledávání: '"Technological reasons"'
Autor:
N. A. Epshtein
Publikováno v:
Разработка и регистрация лекарственных средств, Vol 12, Iss 1, Pp 227-236 (2023)
Introduction. Out of specification (OOS) results represent a major challenge in the development, validation and use of the Assay and Dissolution methods. The topic is relevant, which is confirmed by Internet search data for the phrase "Out-of-Specifi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/30af19b2d7f94ade94c6bd742f597447
Publikováno v:
Bulletin of the Chinese Academy of Sciences / Chung-kuo ko Hsueh Yuan Yuan Kan. Feb2022, Vol. 37 Issue 2, p238-245. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Naum Epshtein
Publikováno v:
Drug development & registration. 12:227-236
Introduction. Out of specification (OOS) results represent a major challenge in the development, validation and use of the Assay and Dissolution methods. The topic is relevant, which is confirmed by Internet search data for the phrase "Out-of-Specifi
Autor:
Filippo Angelucci
Publikováno v:
Agathón, Vol 3, Iss online (2018)
This contribution, by looking at several experiences from the School of Architecture of Pescara, proposes some reflections regarding three emergent reasons that confirm how important it is that the training of future architects contain technological
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/118a330d8bf6439b9aa8641d6dec54b5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
V.V. Krupitsyn, V.I. Kotarev
Publikováno v:
Vestnik of Ulyanovsk state agricultural academy. :232-239
The main breeds of cows bred in the Voronezh region are red-mottled, Simmental, Holstein, both domestic and imported selection. The milk productivity of the red-mottled breed is 6247.9 kg, the duration of production use of ncp is 2.9 lactation; the S
NUTRITIONAL AND TECHNOLOGICAL REASONS FOR EVALUATING THE ANTIOXIDANT CAPACITY OF VEGETABLE PRODUCTS.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2006, Vol. 18 Issue 2, p209-217. 9p.
Autor:
Ján Bezecný, Igor Barényi
Publikováno v:
Solid State Phenomena. 270:3-14
The paper describes practical examples of identification of rupture defect on steel components and its connection with the violating of the production process. Every violation of optimal production technology causes irreversible changes in the materi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.