Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Technical functionality"'
Autor:
Brancusi, Lavinia
This book employs scholarly analysis to ground practical tools for applying the EU Trade Mark law (EUTM) functionality refusal grounds to address business needs when registering trade marks consisting of product characteristics. The study comprehensi
Externí odkaz:
https://library.oapen.org/handle/20.500.12657/63722
TEKNİK BULUŞLAR İLE TASARIM KORUMASI ARASINDA SINIR ÇİZGİSİ: TEKNİK İŞLEVİN TASARIMI ŞEKİLLENDİRMESİ
Autor:
Pelin KARAASLAN
Publikováno v:
İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dergisi, Vol 10, Iss 2, Pp 489-503 (2019)
Patents/utility models and designs, each of which is regulated by the Industrial Property Law are separated from each other in terms of the subject of the protection provided to the right holder. Patents and utility models provide protection for tech
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/481783d9cb0446fdb16f289ce53bfe34
Выбор освещения для подводного дрона является непростой задачей, поскольку в водной среде оби-тает множество простейших организмов, ко
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b503bb90b719e030a450820f56039963
Водная биосфера Камчатского края является поистине необычайной, поэтому необходимо вести постоянный мониторинг за ее общим состоянием
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::0ac78d6ac4f55a24aa37226597a7d6dd
Autor:
Ingrid M. van der Meer, A. Maarten J. Kootstra, Jolanda T. M. M. Henket, Antoine H. P. America, Peter Geerdink, Jurriaan J. Mes, N. Engelen-Smit, Maaike Nieuwland, Wim J. Mulder
Publikováno v:
ACS Food Science & Technology 1 (2021) 5
ACS Food Science & Technology, 1(5), 908-916
ACS Food Science & Technology, 1(5), 908-916
An isolation procedure for proteins from duckweed was optimized based on a previously developed method for protein isolation from sugar beet leaves. Optimization included the protocol for disrupting cells and protein recovery. With the optimized prot
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::611029479d754c883edc5983ea154705
https://research.wur.nl/en/publications/isolation-and-gelling-properties-of-duckweed-protein-concentrate
https://research.wur.nl/en/publications/isolation-and-gelling-properties-of-duckweed-protein-concentrate
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Clare Stanier, Nedim Dedić
Publikováno v:
Lecture Notes in Business Information Processing
Lecture Notes in Business Information Processing ISBN: 9783319499437
CONFENIS
Lecture Notes in Business Information Processing ISBN: 9783319499437
CONFENIS
Evaluating the success of changes to an existing Business Intelligence (BI) environment means that there is a need to compare the level of user satisfaction with the original and amended versions of the application. The focus of this paper is on prod
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::86600380f9942e49eee2ea38ab9088ca
https://hal.inria.fr/hal-01630541/document
https://hal.inria.fr/hal-01630541/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Garrido Trejo, Cassandra
EDUCERE: encuentro universitario de integración latinoamericana. EDUCERE: university summit for Latin American integration. González, Sergio y Álvarez Caballero, Blanca El Programa de Perfeccionamiento y Actualización Docente: quince años de lab
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______274::b2740ff3b557d9f16fbeea2ff931e7ce
http://www.saber.ula.ve/handle/123456789/20143
http://www.saber.ula.ve/handle/123456789/20143