Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Technical Crystallization"'
Autor:
Dierk Niessing, Robert Janowski, Dariusch Hekmat, Dirk Weuster-Botz, Johannes Hermann, Phillip Grob, Brigitte Walla, Max Huber
Publikováno v:
Biotechnol. J. 15:2000010 (2020)
Technical crystallization is an attractive method to purify recombinant proteins. However, it is rarely applied due to the limited crystallizability of many proteins. To overcome this limitation, single amino acid exchanges are rationally introduced
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b2f31868ee07cfc16b2e807f4836dc49
https://mediatum.ub.tum.de/1546783
https://mediatum.ub.tum.de/1546783
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.