Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Techer, Clarisse"'
Autor:
Culot, Antoine, Grosset, Noel, Bruey, Quentin, Auzou, Michel, Giard, Jean-Christophe, Favard, Baptiste, Wakatsuki, Alexandre, Baron, Sandrine, Frouel, Stephane, Techer, Clarisse, Gautier, Michel
Publikováno v:
In Journal of Microbiological Methods January 2021 180
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Salmain, Michèle, Ghasemi, Mahsa, Boujday, Souhir, Spadavecchia, Jolanda, Técher, Clarisse, Val, Florence, Le Moigne, Vincent, Gautier, Michel, Briandet, Romain, Pradier, Claire-Marie
Publikováno v:
In Biosensors and Bioelectronics 15 November 2011 29(1):140-144
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Torrallardona, David, Villca, Boris, Techer, Clarisse, Morisset, Typhaine, Brame, Alexandre, Guillou, David
Publikováno v:
In Animal - Science Proceedings July 2022 13(2):198-198
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Techer, Clarisse, Baron, Florence, Thierry, Anne, Maillard, Marie-Bernadette, Grosset, Noel, Galet, Olivier, Breton, Valérie, Gautier, Michel, Jan, Sophie
Publikováno v:
Microbial spoilers in food 2017
Microbial spoilers in food 2017, Jun 2017, Quimper, France
Microbial spoilers in food 2017, Jun 2017, Quimper, France
National audience; Custard cream-based desserts, made up of highly nutritive raw materials, are easily spoiled by specific microbial contaminants. Little is known about these spoilage issues. The objective of this study was to fully characterize the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::33ae48ae6c108277046827989bba9872
https://hal.inrae.fr/hal-02736336
https://hal.inrae.fr/hal-02736336
Autor:
Salmain Michèle, Gautier Michel, Techer Clarisse, Val Florence, Echasserieau Valérie, Tranquet Olivier, Hennekinne Jacques-Antoine, Le Moigne Vincent
Publikováno v:
Food Control
Food Control, Elsevier, 2013, 32 (1), pp.255-261. ⟨10.1016/j.foodcont.2012.11.021⟩
Food Control, 2013, 32 (1), pp.255-261. ⟨10.1016/j.foodcont.2012.11.021⟩
Food Control, Elsevier, 2013, 32 (1), pp.255-261. ⟨10.1016/j.foodcont.2012.11.021⟩
Food Control, 2013, 32 (1), pp.255-261. ⟨10.1016/j.foodcont.2012.11.021⟩
International audience; Staphyloccocus aureus is reported to be one of the most frequent pathogens involved in food-borne diseases associated with dairy products, especially with raw milk cheese. Some strains produce enterotoxins as Staphylococcal en
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::981846405d46bc6e1f222d3087708b11
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01208625
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01208625
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.