Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Teboukeu, G.B."'
Publikováno v:
Food Research, Vol 2, Iss 4, Pp 356-367 (2018)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dbdf75c38fd54d3b93cde3616462fe9c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva, Isabela Frazão da1 (AUTHOR), Bragante, Wesley Rossi1 (AUTHOR), Junior, Renato Cesar Moretti2 (AUTHOR), Laurindo, Lucas Fornari3 (AUTHOR), Guiguer, Elen Landgraf1,2,4 (AUTHOR), Araújo, Adriano Cressoni4 (AUTHOR), Fiorini, Adriana M. R.1 (AUTHOR), Nicolau, Claudia C. T.1 (AUTHOR), Oshiiwa, Marie1 (AUTHOR), Lima, Enzo Pereira de2 (AUTHOR), Barbalho, Sandra Maria1,2,4,5 (AUTHOR) smbarbalho@gmail.com, Silva, Luís R.6,7,8 (AUTHOR) smbarbalho@gmail.com
Publikováno v:
Pharmaceuticals (14248247). May2024, Vol. 17 Issue 5, p658. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.