Zobrazeno 1 - 10
of 220
pro vyhledávání: '"Tešić, Živoslav Lj"'
Autor:
Milinčić Danijel D., Kostić Aleksandar Ž., Špirović-Trifunović Bojana D., Tešić Živoslav Lj., Tosti Tomislav B., Dramićanin Aleksandra M., Barać Miroljub B., Pešić Mirjana B.
Publikováno v:
Journal of the Serbian Chemical Society, Vol 85, Iss 3, Pp 305-319 (2020)
The aim of this study was to determine fatty acid and soluble sugar profiles of the grape seed flour originated from non-fermented dried pomace of international and autochthonous grape varieties in order to estimate their potential nutritional value.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/84aff42ebd1543e89cd53fbcac624bf6
Autor:
Kostić, Aleksandar Ž., Milinčić, Danijel D., Gašić, Uroš M., Nedić, Nebojša, Stanojević, Sladjana P., Tešić, Živoslav Lj., Pešić, Mirjana B.
Publikováno v:
In LWT September 2019 112
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pavlović, Aleksandra V., Papetti, Adele, Zagorac, Dragana Č. Dabić, Gašić, Uroš M., Mišić, Danijela M., Tešić, Živoslav Lj., Natić, Maja M.
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products September 2016 87:304-314
Autor:
Gašić, Uroš M., Natić, Maja M., Mišić, Danijela M., Lušić, Darija V., Milojković-Opsenica, Dušanka M., Tešić, Živoslav Lj., Lušić, Dražen
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis December 2015 44:128-138
Autor:
Gašić Uroš M., Stanković Dalibor M., Dabić Dragana Č., Milojković-Opsenica Dušanka M., Natić Maja M., Tešić Živoslav Lj., Mutić Jelena J.
Publikováno v:
Journal of the Serbian Chemical Society, Vol 81, Iss 5, Pp 567-574 (2016)
Two different approaches, spectroscopic and electrochemical, were applied for rough determination of antioxidative potential of honey samples. Honey samples of diverse botanical origin were collected in different geographical regions in Serbia. To
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e92938e48d894748a1a87030ca7a82c2
Autor:
Kostić, Aleksandar Ž., Barać, Miroljub B., Stanojević, Sladjana P., Milojković-Opsenica, Dušanka M., Tešić, Živoslav Lj, Šikoparija, Branko, Radišić, Predrag, Prentović, Marija, Pešić, Mirjana B.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology June 2015 62(1) Part 1:301-309
Autor:
Stanisavljević Nemanja S., Ilić Marija, Jovanović Živko S., Čupić Tihomir, Dabić Dragana Č., Natić Maja M., Tešić Živoslav Lj., Radović Svetlana S.
Publikováno v:
Archives of Biological Sciences, Vol 67, Iss 3, Pp 829-840 (2015)
The phenolic composition of seed coats in four differently colored pea varieties (Pisum sativum L.) was investigated using UHPLC-LTQ OrbiTrap MS. The obtained findings revealed that the seed coats of the examined pea genotypes possess a unique phe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a76092dfff104e179dceaf8f6f67228a
Autor:
Ivanović, Ivanka, Jovanović, Katarina K., Gligorijević, Nevenka, Radulović, Siniša, Arion, Vladimir B., Sheweshein, Khalil Salem A.M., Tešić, Živoslav Lj., Grgurić-Šipka, Sanja
Publikováno v:
In Journal of Organometallic Chemistry 1 January 2014 749:343-349
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.