Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"Tešanović, Dragan"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paunić, Maja, Kalenjuk Pivarski, Bojana, Tešanović, Dragan, Novaković, Dragana, Šmugović, Stefan, Šarenac, Nemanja, Ivanović, Velibor, Mlinarević, Predrag, Marjanović, Jelena
Publikováno v:
Sustainability (2071-1050); Oct2024, Vol. 16 Issue 19, p8493, 21p
Autor:
Banjac Maja V., Tešanović Dragan V., Bajkanović Jovana V., Kalenjuk-Pivarski Bojana M., Gagić-Jaraković Snježana M., Grubor Biljana R.
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2022, Iss 53, Pp 75-87 (2022)
The aim of this research is to perform a sensory evaluation of cheese and wine, and to determine the level of harmonization between them. 71 tourists took part in the panel. The pairing of cheese and wine as well as the individual sensory evaluati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/62e3f0e0d5594a44b2c0f00357b65f0d
Publikováno v:
Ekonomika Poljoprivrede (1979), Vol 69, Iss 2, Pp 331-347 (2022)
In order to find out whether the guests like to pair food and wine, a research was conducted on the basis of experiences on harmonization of food and wine in Belgrade. The aim of the research was to determine whether sociodemographic characteristics
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a985902f8b4241cf91612cb1504bcea9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Teme - Časopis za Društvene Nauke / Themes - Journal for Social Research. XLIII(2):439-453
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=814852
Autor:
Vujasinović Vesna B., Rabrenović Biljana B., Esalami Seddiq M.A., Dimić Sanja B., Tešanović Dragan V., Banjac Maja V.
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2019, Iss 50, Pp 316-323 (2019)
Libya is one of the considerable olive oil producers in North Africa. The consumption of olive oil in this country is part of the cultural heritage and a large number of individual manufacturers produce oil applying the process of cold pressing. T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6baeac4149e64ae9b78fcf3d7ca7afb6
Publikováno v:
Megatrend Revija, Vol 16, Iss 1, Pp 79-94 (2019)
The experience of the tourists at each destination, besides natural and social attractions, is contributed by local food which is the intangible heritage of the destination and represents the culture of the local community. The aim of this study is t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/14f87ce02e764a3687a8629231b75a17
Autor:
Tešanović Dragan / 0000-0003-1675, Krasavčić Milovan / 0000-0001-7041, Kalenjuk Bojana / 0000-0003-0661, Gagić Snježana / 0000-0001-8940-552X, Đeri Lukrecija / 0000-0001-8696-764X
Publikováno v:
Ekonomika Poljoprivrede (1979), Vol 65, Iss 3, Pp 1193-1210 (2018)
The purpose of this research is to define the effects of the structure of management and employees to the guest's satisfaction in terms of quality of restaurant products and services. The methodology used for this research has been the polling of 600
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/259ea37acf7f40e88f9d598946eda9d9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.