Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"Tchoumbougnang François"'
Autor:
Mouafo, Hippolyte Tene, Pahane, Majeste Mbiada, Nana, Paul Alain, Tsabet, Hermes, Sokamte, Alphonse Tegang, Noumo, Thierry Ngangmou, Djuikoue, Ingrid Cecile, Ashu, Agbor Michael, Tchoumbougnang, François
Publikováno v:
In Heliyon 15 December 2024 10(23)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tchigui Manga Maffouo, Stephanie, Tene Mouafo, Hippolyte, Mouokeu, Raymond Simplice, Manet, Linda, Kamgain Tchuenchieu, Alex, Noutsa Simo, Boris, Tchuitcheu Djeuachi, Huguette, Nama Medoua, Gabriel, Tchoumbougnang, François
Publikováno v:
In Heliyon August 2021 7(8)
Autor:
Simo Noutsa, Boris, Deutchoua Djitieu, Arlette Danelle, Dongho Dongmo, Fabrice Fabien, Njike Ngamga, Fabrice Hervé, Tchabong, Sammuel Raymond, Tamgue, Ousman, Ngono Ngane, Rosalie Anne, Tchoumbougnang, François
Publikováno v:
Journal of Food Quality; 5/23/2024, Vol. 2024, p1-18, 18p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mouokeu Raymond Simplice, Womeni Hilaire Macaire, Njike Ngamga Fabrice Hervé, Tonfack Djikeng Fabrice, Djopnang DJimbie Justin, Tchoumbougnang François, Kuiate Jules-Roger
Publikováno v:
Lipids in Health and Disease, Vol 17, Iss 1, Pp 1-7 (2018)
Abstract Backgrounds Oils of fish origin are a very rich source of Omega − 3 and Omega − 6 fatty acids. They have been suggested to provide numerous health benefits for humans involving antimicrobial properties. Chrysichthys nigrodigitatus and He
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3f73d5d2348d4c2fa81f9e0bc1eb00da
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tchabong Sammuel Raymond, Djopnang Djiembie Justin, Pahane Mbiada Majeste, Yelengwe Ndjamo Théophile Collins, Fokom Raymond, Ngo Oum Thérèse, Sameza Modeste Lambert, Tchameni Nguemezi Severin, Mounbain Francis, Jazet Dogmo Pierre Michel, Tchoumbougnang François
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 11:318-330
This study aimed at analyzing the chemical composition of the essential oils of Ocimum gratissimum, Ocimum suave, Aframomum alboviolaceum Ridley and Zingiber officinale Roscoe, and evaluate their antifungal activities. Hydrodistillation with a Cleven