Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Tchobo Fidèle P."'
Autor:
Aissi M. Vahid, Tchobo Fidèle P., Natta Armand K., Piombo Georges, Villeneuve Pierre, Sohounhloue Dominique C. K., Soumanou Mohamed M.
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 18, Iss 6, Pp 384-392 (2011)
Pentadesma butter is still traditionally extracted starting from pretreated almonds by traditional techniques of heating. The aim of this work was to study the effect of the almonds post-harvest pretreatments on the physicochemical characteristics, t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9483d4f385014d8f99379376aabf8995
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 12, Iss 4, Pp 320-325 (2005)
Fatty acid esters synthesized from vegetable oils by alcoholysis reaction are potentially applied in cosmetic and as biodiesel fuel. The alcoholysis of cottonseed oil by lipases from various microorganisms was investigated. Among several microbial li
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d2afb2507184d41b6ea4a81f6f25a3e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Jun/Jul2018, Vol. 7 Issue 6, p576-579. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
TCHOBO, FIDÈLE P.1,2, PIOMBO, GEORGES1, PINA, MICHEL1, SOUMANOU, MOHAMED M.2, VILLENEUVE, PIERRE1 villeneuve@cirad.fr, SOHOUNHLOUE, DOMINIQUE C. K.2
Publikováno v:
Journal of Food Lipids. Nov2009, Vol. 16 Issue 4, p605-617. 13p. 3 Charts, 3 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.