Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Tchobo F"'
Autor:
Djossou, J. A.1, Tchobo, F. P.1, Yédomonhan, H.2, Alitonou, A. G.1, Soumanou, M. M.1 msoumanoufr@yahoo.fr
Publikováno v:
Tropicultura. 2013, Vol. 31 Issue 3, p163-169. 7p.
Autor:
Yovo, M., Alitonou, G. A., Philippe Sessou, Dedome, L., Tchobo, F., Avléssi, F., Menut, C., Sohounhloué, D.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
This work is a contribution to the phytochemical and biological studies of Citrus sinensis leaves’ extracts in Benin. The main chemical groups and total phenols contents of non-volatiles extracts were investigated. Essential oil of Citrus sinensis
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::bcd764213fd246950baa4ef1ce52d46c
https://hal.umontpellier.fr/hal-03576947
https://hal.umontpellier.fr/hal-03576947
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Phytothérapie; Dec2017, Vol. 15 Issue 6, p339-345, 7p
Autor:
Alitonou, GA, Avlessi, F, Tchobo, F, Noudogbessi, J-P, Tonouhewa, A, Yehouenou, B, Menut, C, Sohounhloue, DK
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol 6, No 4 (2012); 1819-1827
The chemical composition of essential oils obtained from the leaves of Cymbopogon giganteus Chiov. and Cymbopogon schoenanthus (L.) Spreng, two Poaceae growing wild in Benin were analyzed by GC and GC/MS. The main constituents of Cymbopogon giganteus
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Noudogbessi, J. P. A., Natta, A. K., Tchobo, F. P., Bogninou, G. S., Bothon, F. T. D., Bossou, A. D., Figueredo, G., Chalard, P., Chalchat, J. C., Sohounhloué, D. C. K.
Publikováno v:
ISRN Analytical Chemistry; 2013, p1-8, 8p
Autor:
Aissi M. Vahid, Tchobo Fidèle P., Natta Armand K., Piombo Georges, Villeneuve Pierre, Sohounhloue Dominique C. K., Soumanou Mohamed M.
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 18, Iss 6, Pp 384-392 (2011)
Pentadesma butter is still traditionally extracted starting from pretreated almonds by traditional techniques of heating. The aim of this work was to study the effect of the almonds post-harvest pretreatments on the physicochemical characteristics, t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9483d4f385014d8f99379376aabf8995
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 12, Iss 4, Pp 320-325 (2005)
Fatty acid esters synthesized from vegetable oils by alcoholysis reaction are potentially applied in cosmetic and as biodiesel fuel. The alcoholysis of cottonseed oil by lipases from various microorganisms was investigated. Among several microbial li
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d2afb2507184d41b6ea4a81f6f25a3e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.