Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"Tchiégang, C."'
Publikováno v:
Tropicultura, Vol 27, Iss 1, Pp 35-39 (2009)
Datas on Cultural, Ethnonutrional and Physico-chemical Values of Dioscorea schimperiana (Hochst) of West Cameroon. A study was carried out on cultural and ethnonutritional values and on physico-chemical properties of D. schimperiana Hochst. The surve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de3a9fb54ced4119813f96abae369b49
Publikováno v:
Tropicultura, Vol 27, Iss 1, Pp 3-7 (2009)
Traditionnal Production and Commercialization of Shea Butter in North-Cameroon. Shea (Vitellaria paradoxa) from the Sapotaceae family yields fruits with an oily seed from which is extracted a butter commonly used for food and cosmetics. The present s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/305576bbd481426f9d73e2db10d7c672
Autor:
Mbougueng, PD., Tchiégang, C.
Publikováno v:
Tropicultura, Vol 23, Iss 4, Pp 193-200 (2005)
Chemical Composition of some Spices Used in the Preparation of Nah-poh and Nkui from West Cameroon. Nkui and Nah poh are two traditional soups of the western province of Cameroon which contained many spices. Spices normally used in these soups were a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/587a9e00229846679bf3d438a1aa8d4f
Autor:
Tchiégang, C., Aissatou, K.
Publikováno v:
Tropicultura, Vol 22, Iss 1, Pp 11-18 (2004)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/68e05b2a6f5544e78cf62b375c3842e4
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering January 2012 108(2):320-326
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2005 68(1):79-87
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2004 62(4):351-357
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.