Zobrazeno 1 - 10
of 699
pro vyhledávání: '"Tchabo, W."'
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances December 2023 3
Autor:
Afoakwah NA; Department of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture, Food and Consumer Sciences, University for Development Studies, P. O. Box 1882, Tamale, Ghana., Tchabo W; Department of Food Science and Nutrition, National Advanced School of Agro-Industrial Sciences (ENSAI), University of Ngaoundere, Ngaoundere, Cameroon., Owusu-Ansah P; Department of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture, Food and Consumer Sciences, University for Development Studies, P. O. Box 1882, Tamale, Ghana.
Publikováno v:
Heliyon [Heliyon] 2024 Feb 13; Vol. 10 (4), pp. e25645. Date of Electronic Publication: 2024 Feb 13 (Print Publication: 2024).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Osae R; School of Food and Biological Engineering, Jiangsu Univ., Zhenjiang, 212013, P. R. China., Zhou C; School of Food and Biological Engineering, Jiangsu Univ., Zhenjiang, 212013, P. R. China.; Technology Integration Base for Vegetable Dehydration Processing, Ministry of Agriculture, Jiangsu Univ., Zhenjiang, 212013, P. R. China., Alolga RN; State Key Laboratory of Natural Medicines, Dept. of Pharmacognosy, China Pharmaceutical Univ., No. 639 Longmian Road, Nanjing, 211198, P. R. China., Xu B; School of Food and Biological Engineering, Jiangsu Univ., Zhenjiang, 212013, P. R. China.; Technology Integration Base for Vegetable Dehydration Processing, Ministry of Agriculture, Jiangsu Univ., Zhenjiang, 212013, P. R. China., Tchabo W; School of Food and Biological Engineering, Jiangsu Univ., Zhenjiang, 212013, P. R. China., Bonah E; School of Food and Biological Engineering, Jiangsu Univ., Zhenjiang, 212013, P. R. China., Alenyorege EA; School of Food and Biological Engineering, Jiangsu Univ., Zhenjiang, 212013, P. R. China., Ma H; School of Food and Biological Engineering, Jiangsu Univ., Zhenjiang, 212013, P. R. China.; Technology Integration Base for Vegetable Dehydration Processing, Ministry of Agriculture, Jiangsu Univ., Zhenjiang, 212013, P. R. China.
Publikováno v:
Journal of food science [J Food Sci] 2019 Oct; Vol. 84 (10), pp. 2847-2858. Date of Electronic Publication: 2019 Oct 01.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kulczyński, Bartosz1 (AUTHOR) anna.gramza@up.poznan.pl, Suliburska, Joanna2 (AUTHOR) joanna.suliburska@up.poznan.pl, Gramza-Michałowska, Anna1 (AUTHOR) andrzej.sidor@up.poznan.pl, Sidor, Andrzej1 (AUTHOR) anna.brzozowska@up.poznan.pl, Kowalczewski, Przemysław Łukasz3 (AUTHOR) przemyslaw.kowalczewski@up.poznan.pl, Brzozowska, Anna1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Dec2024, Vol. 29 Issue 23, p5509. 19p.
Autor:
Tapera, Ruvimbo Faith1 (AUTHOR) 201906818@swave.smu.ac.za, Siwe-Noundou, Xavier1 (AUTHOR) xavier.siwenoundou@smu.ac.za, Shai, Leshweni Jeremia2 (AUTHOR) shailj@tut.ac.za, Mokhele, Shoeshoe1 (AUTHOR) shoeshoe.mokhele@smu.ac.za
Publikováno v:
Pharmaceuticals (14248247). Dec2024, Vol. 17 Issue 12, p1672. 22p.
Autor:
Yao, Peilin1 (AUTHOR) szxyypl@163.com, Zhao, Suyuan1,2 (AUTHOR), Cheng, Lulu1 (AUTHOR), Zhao, Chuanping1 (AUTHOR)
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2024, Vol. 22 Issue 1, p1-12. 12p.
Autor:
Aregbe, Afusat Yinka1 (AUTHOR), Boasiako, Turkson Antwi1 (AUTHOR), Xiong, YuQing1 (AUTHOR), Rahman, Md. Hafizur2 (AUTHOR) hafiz.rahman@kau.ac.bd, Ma, Yongkun1 (AUTHOR) mayongkun@ujs.edu.cn
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Nov2024, Vol. 12 Issue 11, p9340-9352. 13p.