Zobrazeno 1 - 10
of 11
pro vyhledávání: '"Tawali AB"'
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 4/23/2023, Vol. 1182 Issue 1, p1-8, 8p
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 10/17/2021, Vol. 860 Issue 1, p1-5, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mahendradatta M; Department of Agricultural Technology, Faculty of Agriculture, Hasanuddin University, Makassar 90245, Indonesia., Assa E; Department of Agricultural Technology, Faculty of Agriculture, Hasanuddin University, Makassar 90245, Indonesia., Langkong J; Department of Agricultural Technology, Faculty of Agriculture, Hasanuddin University, Makassar 90245, Indonesia., Tawali AB; Department of Agricultural Technology, Faculty of Agriculture, Hasanuddin University, Makassar 90245, Indonesia., Nadhifa DG; Department of Agricultural Technology, Faculty of Agriculture, Hasanuddin University, Makassar 90245, Indonesia.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2024 May 07; Vol. 13 (10). Date of Electronic Publication: 2024 May 07.
Autor:
Rosmawati; Study Program of Fishery Products Technology, Faculty of Fisheries and Marine Sciences, University of Muhammadiyah Kendari, Jalan K. H. Ahmad Dahlan No. 10, Kendari 93117, Indonesia., Tawali AB; Faculty of Agriculture Science, Laboratory of Food Science and Technology, Hasanuddin University, Jalan Perintis Kemerdekaan, South Sulawesi, Makassar 90245, Indonesia., Said MI; Faculty of Animal Science, Laboratory of Animal Byproduct Processing Technology Hasanuddin University, Jalan Perintis Kemerdekaan, South Sulawesi, Makassar 90245, Indonesia., Sari SF; Study Program of Fishery Products Technology, Faculty of Fisheries and Marine Sciences, University of Muhammadiyah Kendari, Jalan K. H. Ahmad Dahlan No. 10, Kendari 93117, Indonesia., Anwar LO; Study Program of Fishery Products Technology, Faculty of Fisheries and Marine Sciences, University of Muhammadiyah Kendari, Jalan K. H. Ahmad Dahlan No. 10, Kendari 93117, Indonesia., Nurdin IN; Study Program of Fishery Products Technology, Faculty of Fisheries and Marine Sciences, University of Muhammadiyah Kendari, Jalan K. H. Ahmad Dahlan No. 10, Kendari 93117, Indonesia., Said A; Study Program of Fishery Products Technology, Faculty of Fisheries and Marine Sciences, University of Muhammadiyah Kendari, Jalan K. H. Ahmad Dahlan No. 10, Kendari 93117, Indonesia., Tamtama A; Study Program of Fishery Products Technology, Faculty of Fisheries and Marine Sciences, University of Muhammadiyah Kendari, Jalan K. H. Ahmad Dahlan No. 10, Kendari 93117, Indonesia., Auza FA; Faculty of Animal Science, Halu Oleo University, Jalan H.E.A Mokodompit Kampus Anduonohu, Kendari, 93231 Southeast Sulawesi, Indonesia., Zzaman W; Department of Food Engineering and Tea Technology, Shahjalal University of Science and Technology, Sylhet 3114, Bangladesh., Jeinie MH; Faculty of Food Science and Nutrition, Universiti Malaysia Sabah, Jalan UMS, Kota Kinabalu, 88400 Sabah, Malaysia., Rahman MNA; Faculty of Food Science and Nutrition, Universiti Malaysia Sabah, Jalan UMS, Kota Kinabalu, 88400 Sabah, Malaysia., Huda N; Faculty of Sustainable Agriculture, Universiti Malaysia Sabah, 90509 Sandakan, Sabah, Malaysia.
Publikováno v:
International journal of food science [Int J Food Sci] 2023 Feb 01; Vol. 2023, pp. 6877904. Date of Electronic Publication: 2023 Feb 01 (Print Publication: 2023).