Zobrazeno 1 - 10
of 105
pro vyhledávání: '"Tavoletti, Stefano"'
Publikováno v:
In Journal of Cereal Science March 2024 116
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tavoletti, Stefano1 (AUTHOR) s.tavoletti@staff.univpm.it, Cocco, Stefania1 (AUTHOR), Corti, Giuseppe1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Scientific Reports. 11/18/2023, Vol. 13 Issue 1, p1-14. 14p.
Autor:
Milanović, Vesna, Cardinali, Federica, Belleggia, Luca, Garofalo, Cristiana, Pasquini, Marina, Tavoletti, Stefano, Riolo, Paola, Ruschioni, Sara, Isidoro, Nunzio, Osimani, Andrea, Aquilanti, Lucia
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods July 2021 82
Autor:
Petruzzelli, Annalisa, Osimani, Andrea, Tavoletti, Stefano, Clementi, Francesca, Vetrano, Vittorio, Di Lullo, Stefania, Paolini, Francesca, Foglini, Martina, Micci, Eleonora, Orazietti, Nadia, Luchetti, Tanya, Tonucci, Franco
Publikováno v:
In International Journal of Hospitality Management January 2018 68:105-114
Autor:
Tavoletti, Stefano, Merletti, Ariele
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science. 13
Plant breeding for intercropping is lagging because most varieties currently available in the market are selected for sole cropping systems. The present study analyzed the response of durum wheat (12 varieties) and faba bean (3 varieties) in pure and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Weih, Martin, Ajal, James, Kiær, Lars Pødenphant, Karley, Alison J., Newton, Adrian C., Scherber, Christoph, Brandmeier, Jana, Pappagallo, Silvia, Tavoletti, Stefano
Publikováno v:
Weih, M, Ajal, J, Kiær, L P, Karley, A J, Newton, A C, Scherber, C, Brandmeier, J, Pappagallo, S & Tavoletti, S 2021, Grain yield stability of individual cereal-legume mixtures grown across Europe . in Intercropping for sustainability : Research developments and their application . Association of Applied Biologists, Aspects of Applied Biology, vol. 146, Intercropping for sustainability, 18/01/2021 . https://doi.org/10.5281/zenodo.4783293
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2751::5fe0e41169115b65e94057a65a9e7f9c
https://curis.ku.dk/portal/da/publications/grain-yield-stability-of-individual-cereallegume-mixtures-grown-across-europe(b16094e9-e157-4c60-af4e-713053ed8fe4).html
https://curis.ku.dk/portal/da/publications/grain-yield-stability-of-individual-cereallegume-mixtures-grown-across-europe(b16094e9-e157-4c60-af4e-713053ed8fe4).html
Autor:
Berghuijs, Herman, van der Werf, Wopke, Karley, Alison J., Villegas-Fernandez, Angel M., Newton, Adrian C., Scherber, Christoph, Tavoletti, Stefano, Vico, Giulia
Cereal-legume intercropping can increase yields, reduce fertilizer input and improve soil quality compared with pure culture. Designing intercropping systems requires the integration of plant species trait selection with choice of crop configuration
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1094::9688a8bd612070262f0755ff8a8711f8
https://pub.epsilon.slu.se/23283/
https://pub.epsilon.slu.se/23283/