Zobrazeno 1 - 10
of 88
pro vyhledávání: '"Tavman S."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 344:111388
This paper aimed to examine the effect of using aquafaba in different ratios (25%, 50%, 75%, 100%) as an egg yolk substitute on the physical, structural, and rheological properties of mayonnaise. Large amplitude oscillatory shear analysis (LAOS) para
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry April 2008 15(4):517-523
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yılmaz, T. and Tavman, S.
The aim of this study is to evaluate optimum process conditions for water soluble polysaccharides (WSP) of plant waste materials such as hazelnut skin by using response surface methodologies (RSM). Polysaccharides from hazelnut skin were extracted by
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9718::8d433b89a4e73ac828b52cc554be075b
http://hdl.handle.net/20.500.12481/12150
http://hdl.handle.net/20.500.12481/12150