Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Tavella Marcelo"'
Autor:
Delplanque Bernadette, Le Roy Brigitte, Senault Claude, Peterson Graciela, Thaminy-Dekar Anissa, Tavella Marcelo, Alaupovic Petar, Mendy François
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 9, Iss 4, Pp 227-231 (2002)
Il est maintenant bien établi que les triglycérides plasmatiques représentent un facteur de risque indépendant d’athérosclérose et des maladies cardiovasculaires qui en découlent [1]. L’hypertriglycéridémie est connue pour être associé
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0233a5ccc9aa46fc84f5b494fe154170
Autor:
BAÑARES, VIRGINIA G., PETERSON, GRACIELA, AGUILAR, DANIEL, GULAYIN, RICARDO, SISU, ELÍAS, WYSZYNSKI, DIEGO F., PIVETTA, OMAR H., TAVELLA, MARCELO J.
Publikováno v:
Human Biology, 2005 Apr 01. 77(2), 247-256.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41466320
Autor:
Piña, Carlos Ignacio, Lucero, Leandro Exequiel, Simoncini, Melina Soledad, Peterson, Graciela Beatriz, Tavella, Marcelo
Publikováno v:
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Diet influences fatty acid composition of meat in monogastric animals; increasing essential fatty acids of meats would improve its nutritional quality for human consumption. The objective of the present research was to estimate the lipid profile of c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4fb226851f0e867c95802ba18757fdb9
http://www.scielo.org.ve/scielo.php?script=sci_issues&pid=0798-7269&lng=en
http://www.scielo.org.ve/scielo.php?script=sci_issues&pid=0798-7269&lng=en
Autor:
Tavella, Marcelo *, Peterson, Graciela, Espeche, Marcelo, Cavallero, Elisabeth, Cipolla, Laura, Perego, Luis, Caballero, Benjamı́n
Publikováno v:
In Food Chemistry 2000 69(2):209-213
Publikováno v:
SEDICI (UNLP)
Universidad Nacional de La Plata
instacron:UNLP
Universidad Nacional de La Plata
instacron:UNLP
The aim of this study was to analyze the percentage of palmitic acid at sn-2 position on triacylglycerols in infant formulas. We studied 6 infant formulas in the Argentinean market that are used as breast-milk substitutes during the first six months
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::65cfb1c7a6a1fdd8e0c0f153644284e6
http://sedici.unlp.edu.ar/handle/10915/84117
http://sedici.unlp.edu.ar/handle/10915/84117
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.