Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Tavares, Katiany Mansur"'
Autor:
Tavares, Katiany Mansur *, Campos, Adriana de, Luchesi, Bruno Ribeiro, Resende, Ana Angélica, Oliveira, Juliano Elvis de, Marconcini, José Manoel *
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 October 2020 246
Autor:
Tavares, Katiany Mansur, Campos, Adriana de, Mitsuyuki, Milene Corso, Luchesi, Bruno Ribeiro, Marconcini, José Manoel
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 1 November 2019 223
Autor:
Tavares, Katiany Mansur, Lima, Adriene Ribeiro, Nunes, Cleiton Antônio, Silva, Vanderley Almeida, Mendes, Eulália, Casal, Susana, Pereira, Rosemary G.F. Alvarenga
Publikováno v:
In Food Control December 2016 70:318-324
Autor:
Tavares, Katiany Mansur, Pereira, Rosemary Gualberto Fonseca Alvarenga, Nunes, Cleiton Antônio, Pinheiro, Ana Carla Marques, Rodarte, Mírian Pereira, Guerreiro, Mário César
Publikováno v:
Química Nova, Volume: 35, Issue: 6, Pages: 1164-1168, Published: 2012
Mid-infrared spectroscopy and chemometrics were used to identify adulteration in roasted and ground coffee by addition of coffee husks. Consumers' sensory perception of the adulteration was evaluated by a triangular test of the coffee beverages. Samp
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::6d6a4b657b7dcd5677837b1ff8485472
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-40422012000600018&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-40422012000600018&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.