Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Taugner, F."'
Autor:
Taugner, F., Krefft, G.
Publikováno v:
Anatomia, Histologia, Embryologia: Journal of Veterinary Medicine Series C. Mar1999, Vol. 28 Issue 1, p45-48. 4p. 6 Diagrams.
Heterocyclic aromatic amines (HCAs) are formed in meat cooked at high temperatures for a long time or over an open flame. In this context 2-amino-1-methyl-6-phenylimidazo[4,5-b]pyridine (PhIP), the most abundant HCA in cooked meat, has been suggested
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______610::431240a47e1c7cd22f8e33a3fd7c3cc3
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/219170
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/219170
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vogel, H., Mirhashemi, F., Liehl, B., Taugner, F., Kluth, O., Kluge, R., Joost, H.-G., Schürmann, A.
Publikováno v:
Hormone & Metabolic Research; Jun2013, Vol. 45 Issue 6, p430-435, 6p
Publikováno v:
Cell & Tissue Research; 1988, Vol. 252 Issue 3, p687-690, 4p
Publikováno v:
Journal of Comparative Pathology; October 1996, Vol. 115 Issue: 3 p239-252, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.