Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Tatsukami, Yohei"'
Autor:
Tatsukami, Yohei
0048
甲第20438号
農博第2223号
新制||農||1049(附属図書館)
学位論文||H29||N5059(農学部図書室)
学位規則第4条第1項該当
Doctor of Agricultural Science
Kyoto University
DFAM
甲第20438号
農博第2223号
新制||農||1049(附属図書館)
学位論文||H29||N5059(農学部図書室)
学位規則第4条第1項該当
Doctor of Agricultural Science
Kyoto University
DFAM
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2433/225663
Publikováno v:
In Journal of Proteomics 1 July 2015 125:112-120
Autor:
Aoki, Wataru, Tatsukami, Yohei, Kitahara, Nao, Matsui, Kazuma, Morisaka, Hironobu, Kuroda, Kouichi, Ueda, Mitsuyoshi
Publikováno v:
In Journal of Proteomics 8 October 2013 91:417-429
Autor:
Tatsukami, Yohei1,2, Morisaka, Hironobu1,3, Aburaya, Shunsuke1,2, Aoki, Wataru1,3, Kohsaka, Chihiro3,4, Tani, Masafumi3,5, Hirooka, Kiyoo3,4, Yamamoto, Yoshihiro3,4, Kitaoka, Atsushi6, Fujiwara, Hisashi6, Wakai, Yoshinori6, Ueda, Mitsuyoshi1,3 miueda@kais.kyoto-u.ac.jp
Publikováno v:
PLoS ONE. 1/3/2018, Vol. 13 Issue 1, p1-11. 11p.
Additional file 1: Table S1. Primers.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4e6bc397009738b34c2a168c546c7bad
Autor:
Miura, Natsuko, Shinohara, Masahiro, Tatsukami, Yohei, Sato, Yasuhiko, Morisaka, Hironobu, Kuroda, Kouichi, Ueda, Mitsuyoshi
Publikováno v:
Eukaryotic cell. 12(8):1106-1119
Hypoxia has critical effects on the physiology of organisms. In the yeast Saccharomyces cerevisiae, glycolytic enzymes, including enolase (Eno2p), formed cellular foci under hypoxia. Here, we investigated the regulation and biological functions of th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.