Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Tatsuda, Emi"'
Autor:
Akagawa, Mitsugu, Ito, Sohei, Toyoda, Kazuyo, Ishii, Yoshihisa, Tatsuda, Emi, Shibata, Takahiro, Yamaguchi, Satoru, Kawai, Yoshichika, Ishino, Kousuke, Kishi, Yusuke, Adachi, Takahiro, Tsubata, Takeshi, Takasaki, Yoshinari, Hattori, Nobutaka, Matsuda, Tsukasa, Uchida, Koji
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2006 Apr . 103(16), 6160-6165.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/30051437
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yamada, Satoshi *, Funada, Tadashi *, Shibata, Noriyuki, Kobayashi, Makio, Kawai, Yoshichika, Tatsuda, Emi, Furuhata, Atsunori, Uchida, Koji
Publikováno v:
In Journal of Lipid Research April 2004 45(4):626-634
Publikováno v:
Biochemistry; 4/1/2003, Vol. 42 Issue 12, p3474, 7p, 3 Diagrams, 1 Chart, 5 Graphs
Publikováno v:
Acta Crystallographica: Section F (Wiley-Blackwell); Jun2006, Vol. 62 Issue 6, p562-564, 3p, 1 Color Photograph, 1 Black and White Photograph, 1 Diagram, 1 Chart
Autor:
Ito S; Department of Food and Nutritional Sciences, Graduate School of Nutritional and Environmental Sciences, University of Shizuoka, 52-1 Yada, Suruga-Ku, Shizuoka 422-8526, Japan. itosohei@u-shizuoka-ken.ac.jp, Tatsuda E, Ishino K, Suzuki K, Sakai H, Uchida K
Publikováno v:
Acta crystallographica. Section F, Structural biology and crystallization communications [Acta Crystallogr Sect F Struct Biol Cryst Commun] 2006 Jun 01; Vol. 62 (Pt 6), pp. 562-4. Date of Electronic Publication: 2006 May 31.