Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "Tatjana Eberts"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 2 of 2 pro vyhledávání: '"Tatjana Eberts"'
1
Reductive ester cleavage of acyl glycerides–GC-C/P-IRMS measurements of glycerol and fatty alcohols
Autor: Armin Mosandl, Tatjana Eberts, Uwe Hener, Bianca Puff, Jochen Jung
Publikováno v: European Food Research and Technology. 225:191-197
By reductive glyceride cleavage food fats of different origin, converted to free glycerol and to fatty alcohols of the corresponding fatty acids, were investigated. Multielement IRMS-analysis (δ13C, δ18O) of the decomposition products was performed
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3d23e28b601944bcafb687c2c1da839c
https://doi.org/10.1007/s00217-006-0403-0
Zobrazit plný text záznamu
2
Akademický článek
Reductive ester cleavage of acyl glycerides–GC-C/P-IRMS measurements of glycerol and fatty alcohols.
Autor: Jochen Jung, Bianca Puff, Tatjana Eberts, Uwe Hener, Armin Mosandl
Publikováno v: European Food Research & Technology; Jun2007, Vol. 225 Issue 2, p191-197, 7p
Zobrazit plný text záznamu

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 2 Akademické články
  • 2 alcohol
  • 2 fatty acids
  • 2 glycerin
  • 2 organic compounds
  • 1 biochemistry
  • 1 biotechnology
  • 1 chemistry
  • 1 chemistry.chemical_classification
  • 1 chemistry.chemical_compound
  • 1 chromatography
  • 1 cleavage (embryo)
  • 1 decomposition
  • 1 fatty acid
  • 1 fatty alcohol
  • 1 food science
  • 1 free glycerol
  • 1 general chemistry
  • 1 glyceride
  • 1 glycerol
  • 1 industrial and manufacturing engineering
  • 1 organic chemistry
  • 1 polyunsaturated fatty acid
  • 2 springer nature
  • 1 springer science and business media llc
  • 2 european food research & technology
  • 1 european food research and technology
  • 1 Complementary Index
  • 1 OpenAIRE
  • 1 Academic Search Ultimate

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......