Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"Tateo, Fernando"'
Autor:
Tateo, Fernando1 (AUTHOR), Bononi, Monica1 (AUTHOR) filippo.geuna@unimi.it, Castorina, Giulia1 (AUTHOR), Colecchia, Salvatore Antonio2 (AUTHOR), De Benedetti, Stefano3 (AUTHOR), Consonni, Gabriella1 (AUTHOR), Geuna, Filippo1 (AUTHOR) filippo.geuna@unimi.it
Publikováno v:
PLoS ONE. 9/21/2023, Vol. 18 Issue 9, p1-22. 22p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 June 2022 380
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bononi, Monica1 (AUTHOR), Tateo, Fernando1 (AUTHOR) fernando.tateo@unimi.it
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Mar2007, Vol. 58 Issue 2, p142-149. 8p. 1 Diagram, 1 Chart, 2 Graphs.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 June 2015 176:17-21
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.