Zobrazeno 1 - 10
of 131
pro vyhledávání: '"Taste-modifying protein"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
EFSA Panel on Nutrition, Novel Foods and Food Allergens (NDA), Turck, Dominique, Heinonen, Marina
Following a request from the European Commission, the EFSA Panel on Nutrition, Novel Foods and Food Allergens (NDA) was asked to deliver an opinion on dried fruits of Synsepalum dulcificum as a novel food (NF) pursuant to Regulation (EU) 2015/2283. T
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1593::efbf3357e11b5ac21fa4de6860d72764
http://hdl.handle.net/10138/340736
http://hdl.handle.net/10138/340736
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology
Frontiers in microbiology
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
Frontiers in microbiology
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
There is currently a worldwide trend to reduce sugar consumption. This trend is mostly met by the use of artificial non-nutritive sweeteners. However, these sweeteners have also been proven to have adverse health effects such as dizziness, headaches,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Takashi Aoyama, Rieko Nakata, Hiroyasu Inoue, Akane Ito, Ayako Takai, Makiko Satoh, Tomomi Matsuyama
Publikováno v:
FEBS Letters. 587:1767-1772
Miraculin, a glycoprotein that modifies sour tastes into sweet ones, belongs to the Kunitz-type soybean trypsin inhibitor (STI) family. To clarify the functional relation of miraculin with Kunitz-type STIs, we investigated its subcellular localizatio
Publikováno v:
Revue francaise d'allergologie
Revue francaise d'allergologie, 2015, 55 (5), pp.363-371. ⟨10.1016/j.reval.2014.05.010⟩
Revue francaise d'allergologie, Elsevier, 2015, 55 (5), pp.363-371. ⟨10.1016/j.reval.2014.05.010⟩
Revue francaise d'allergologie, 2015, 55 (5), pp.363-371. ⟨10.1016/j.reval.2014.05.010⟩
Revue francaise d'allergologie, Elsevier, 2015, 55 (5), pp.363-371. ⟨10.1016/j.reval.2014.05.010⟩
International audience; Plant proteins with sweet-tasting properties are increasingly used as substitutes for low-calorie sweeteners in the food industry. Thaumatin, the sweet protein isolated from the aril of the katemfe fruit (Thaumatococcus daniel
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f7e898421b0119a9e708b3ac78dacc9e
https://ut3-toulouseinp.hal.science/hal-03224044
https://ut3-toulouseinp.hal.science/hal-03224044
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.