Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Taste primaries"'
Autor:
Jonas Yde Junge, Anne Sjoerup Bertelsen, Line Ahm Mielby, Yan Zeng, Yuan-Xia Sun, Derek Victor Byrne, Ulla Kidmose
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 10, p 1425 (2020)
Tastes interact in almost every consumed food or beverage, yet many aspects of interactions, such as sweet-sour interactions, are not well understood. This study investigated the interaction between sweetness from sucrose and sourness from citric and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a90e7f65180448b7a62e6a9ec1f054e6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yuanxia Sun, Ulla Kidmose, Derek V. Byrne, Jonas Yde Junge, Yan Zeng, Line Ahm Mielby, Anne Sjoerup Bertelsen
Publikováno v:
Foods
Foods, Vol 9, Iss 1425, p 1425 (2020)
Junge, J Y, Bertelsen, A S, Mielby, L A, Zeng, Y, Sun, Y X, Byrne, D V & Kidmose, U 2020, ' Taste interactions between sweetness of sucrose and sourness of citric and tartaric acid among Chinese and Danish consumers ', Foods, vol. 9, no. 10, 1425 . https://doi.org/10.3390/foods9101425
Volume 9
Issue 10
Foods, Vol 9, Iss 1425, p 1425 (2020)
Junge, J Y, Bertelsen, A S, Mielby, L A, Zeng, Y, Sun, Y X, Byrne, D V & Kidmose, U 2020, ' Taste interactions between sweetness of sucrose and sourness of citric and tartaric acid among Chinese and Danish consumers ', Foods, vol. 9, no. 10, 1425 . https://doi.org/10.3390/foods9101425
Volume 9
Issue 10
Tastes interact in almost every consumed food or beverage, yet many aspects of interactions, such as sweet-sour interactions, are not well understood. This study investigated the interaction between sweetness from sucrose and sourness from citric and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.