Zobrazeno 1 - 10
of 132
pro vyhledávání: '"Taste primaries"'
Publikováno v:
In Neuroscience and Biobehavioral Reviews November 2014 47:70-86
Publikováno v:
Neuroscience & Biobehavioral Reviews. 47:70-86
Complex taste experiences arise from the combinations of five taste primaries. Here we review the literature on binary interactions of heterogeneous taste primaries, focusing on perceptual results of administering mixtures of aqueous solutions to hum
Autor:
Jonas Yde Junge, Anne Sjoerup Bertelsen, Line Ahm Mielby, Yan Zeng, Yuan-Xia Sun, Derek Victor Byrne, Ulla Kidmose
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 10, p 1425 (2020)
Tastes interact in almost every consumed food or beverage, yet many aspects of interactions, such as sweet-sour interactions, are not well understood. This study investigated the interaction between sweetness from sucrose and sourness from citric and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a90e7f65180448b7a62e6a9ec1f054e6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yuanxia Sun, Ulla Kidmose, Derek V. Byrne, Jonas Yde Junge, Yan Zeng, Line Ahm Mielby, Anne Sjoerup Bertelsen
Publikováno v:
Foods
Foods, Vol 9, Iss 1425, p 1425 (2020)
Junge, J Y, Bertelsen, A S, Mielby, L A, Zeng, Y, Sun, Y X, Byrne, D V & Kidmose, U 2020, ' Taste interactions between sweetness of sucrose and sourness of citric and tartaric acid among Chinese and Danish consumers ', Foods, vol. 9, no. 10, 1425 . https://doi.org/10.3390/foods9101425
Volume 9
Issue 10
Foods, Vol 9, Iss 1425, p 1425 (2020)
Junge, J Y, Bertelsen, A S, Mielby, L A, Zeng, Y, Sun, Y X, Byrne, D V & Kidmose, U 2020, ' Taste interactions between sweetness of sucrose and sourness of citric and tartaric acid among Chinese and Danish consumers ', Foods, vol. 9, no. 10, 1425 . https://doi.org/10.3390/foods9101425
Volume 9
Issue 10
Tastes interact in almost every consumed food or beverage, yet many aspects of interactions, such as sweet-sour interactions, are not well understood. This study investigated the interaction between sweetness from sucrose and sourness from citric and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Keast, Russell S. J.1 russell.keast@deakin.edu.au, Costanzo, Andrew1
Publikováno v:
Flavour. 2015, Vol. 4 Issue 1, p1-7. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rurgo, Sara1 (AUTHOR) sara.rurgo@unina.it, Cantone, Elena2 (AUTHOR) elena.cantone@unina.it, Pesce, Marcella1 (AUTHOR) marcella.pesce@unina.it, Efficie, Eleonora1 (AUTHOR) elefficie@hotmail.com, Musella, Mario3 (AUTHOR) mario.musella@unina.it, Polese, Barbara1 (AUTHOR) barbara.polese@gmail.com, De Conno, Barbara1 (AUTHOR) barbara.deconno@gmail.com, Pagliaro, Marta1 (AUTHOR) martapagliaro@iol.it, Seguella, Luisa4 (AUTHOR) luisa.seguella@uniroma1.it, Guida, Bruna1 (AUTHOR) bruna.guida@unina.it, Esposito, Giuseppe4 (AUTHOR) giuseppe.esposito@uniroma1.it, Sarnelli, Giovanni1,5 (AUTHOR) sarnelli@unina.it
Publikováno v:
Journal of Clinical Medicine. Jul2022, Vol. 11 Issue 14, p3957-3957. 11p.
Autor:
Han, Pengfei1,2,3 (AUTHOR) p.han@foxmail.com, Müller, Lea1 (AUTHOR), Hummel, Thomas1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Chemosensory Perception. Apr2022, Vol. 15 Issue 1, p1-7. 7p.