Zobrazeno 1 - 10
of 98
pro vyhledávání: '"Taste mixtures"'
Publikováno v:
Beverages, Vol 8, Iss 2, p 32 (2022)
Most beverages are complex matrices. Different taste compounds within these matrices interact, and thus affect the perception of the tastes. Sweetness and sourness have generally been known to suppress each other, but often such investigations have f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99d90bf7d941437e9c5e999e5ba680bc
Autor:
Jonas Yde Junge, Anne Sjoerup Bertelsen, Line Ahm Mielby, Yan Zeng, Yuan-Xia Sun, Derek Victor Byrne, Ulla Kidmose
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 10, p 1425 (2020)
Tastes interact in almost every consumed food or beverage, yet many aspects of interactions, such as sweet-sour interactions, are not well understood. This study investigated the interaction between sweetness from sucrose and sourness from citric and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a90e7f65180448b7a62e6a9ec1f054e6
Autor:
Yuanxia Sun, Ulla Kidmose, Derek V. Byrne, Jonas Yde Junge, Yan Zeng, Line Ahm Mielby, Anne Sjoerup Bertelsen
Publikováno v:
Foods
Foods, Vol 9, Iss 1425, p 1425 (2020)
Junge, J Y, Bertelsen, A S, Mielby, L A, Zeng, Y, Sun, Y X, Byrne, D V & Kidmose, U 2020, ' Taste interactions between sweetness of sucrose and sourness of citric and tartaric acid among Chinese and Danish consumers ', Foods, vol. 9, no. 10, 1425 . https://doi.org/10.3390/foods9101425
Volume 9
Issue 10
Foods, Vol 9, Iss 1425, p 1425 (2020)
Junge, J Y, Bertelsen, A S, Mielby, L A, Zeng, Y, Sun, Y X, Byrne, D V & Kidmose, U 2020, ' Taste interactions between sweetness of sucrose and sourness of citric and tartaric acid among Chinese and Danish consumers ', Foods, vol. 9, no. 10, 1425 . https://doi.org/10.3390/foods9101425
Volume 9
Issue 10
Tastes interact in almost every consumed food or beverage, yet many aspects of interactions, such as sweet-sour interactions, are not well understood. This study investigated the interaction between sweetness from sucrose and sourness from citric and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Quality and Preference 15 (2004) 6
Food Quality and Preference, 15(6), 541-548
Food Quality and Preference, 15(6), 541-548
Rank-order and paired comparison tests are widely used methods to assess previous termsensorynext term perception of young children. Small age differences could, however, influence the ability of children to carry out such tasks. This study compared
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.