Zobrazeno 1 - 10
of 9 476
pro vyhledávání: '"Taste and odour"'
Autor:
Mol, Zoë a, b, Walgraeve, Christophe a, b, De Pril, Rik a, Van Langenhove, Herman a, Demeestere, Kristof a, b, ⁎
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 10 December 2024 955
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 13, Iss 6, Pp 3273-3283 (2024)
The effects of the co-inoculation of Debaryomyces hansenii separately with 3 lactic acid bacteria (LAB), Lactobacillus sakei, Lactobacillus plantarum and Lactobacillus curvatus, on the taste and odour profiles of dry sausages were investigated. The c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da5fdf115d154f69a66968b10b24edc9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yue, Zhiying, Chen, Yuru, Wu, Zhixu, Cheng, Xinliang, Bao, Zhen, Deng, Xuwei, Shen, Hong, Liu, Jiarui, Xie, Ping, Chen, Jun
Publikováno v:
In Journal of Hazardous Materials 15 March 2024 466
Autor:
Redhwan Qasem Ghaleb Rashed
Publikováno v:
الآداب للدراسات اللغوية والأدبية, Vol 6, Iss 4 (2024)
Limited scholarly attention has been given to Al-Akhdam, a Yemeni term synonymous with Al-Muhamasheen, which refers to marginalized people. This minority shrouded in misconceptions, and lacking in-depth scholarly exploration, finds its voice in Al-Mu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b881b1b16134606a28c0d3e9cf49200
Autor:
Paulino, Rafael, Tamburic, Bojan, Stuetz, Richard M., Zamyadi, Arash, Crosbie, Nicholas, Henderson, Rita K.
Publikováno v:
In Journal of Water Process Engineering April 2023 52
Publikováno v:
In Water Research 1 April 2023 232