Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Taspinar T"'
Autor:
Garofalo G; Department of Agricultural, Food and Forest Sciences, University of Palermo, Palermo 90128, Italy., Taspinar T; Department of Food Engineering, Faculty of Engineering, Cukurova University, Adana 1250, Turkey., Busetta G; Department of Agricultural, Food and Forest Sciences, University of Palermo, Palermo 90128, Italy., Mastrangelo S; Department of Agricultural, Food and Forest Sciences, University of Palermo, Palermo 90128, Italy., Portolano B; Department of Agricultural, Food and Forest Sciences, University of Palermo, Palermo 90128, Italy., Sardina MT; Department of Agricultural, Food and Forest Sciences, University of Palermo, Palermo 90128, Italy., Gaglio R; Department of Agricultural, Food and Forest Sciences, University of Palermo, Palermo 90128, Italy. Electronic address: raimondo.gaglio@unipa.it., Erten H; Department of Food Engineering, Faculty of Engineering, Cukurova University, Adana 1250, Turkey., Settanni L; Department of Agricultural, Food and Forest Sciences, University of Palermo, Palermo 90128, Italy.
Publikováno v:
Journal of dairy science [J Dairy Sci] 2024 Sep; Vol. 107 (9), pp. 6614-6628. Date of Electronic Publication: 2024 May 15.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ikram, Ali1 (AUTHOR), Safdar, Sheikh Zain2 (AUTHOR), Arshad, Muhammad Tayyab1 (AUTHOR) tayyabarshad5512@gmail.com, Rasheed, Areeba1 (AUTHOR), Gnedeka, Kodjo Théodore3 (AUTHOR) tgnedeka@gmail.com
Publikováno v:
Food & Agricultural Immunology. Dec2024, Vol. 35 Issue 1, p1-30. 30p.
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2024, Vol. 49 Issue 5, p968-980. 13p.
Autor:
Ziarno, Małgorzata1 (AUTHOR) malgorzata_ziarno@sggw.edu.pl, Cichońska, Patrycja1 (AUTHOR) partycja_cichonska@sggw.edu.pl, Kowalska, Ewa1 (AUTHOR) ewa_kowalska@sggw.edu.pl, Zaręba, Dorota2 (AUTHOR) dorotazareba@gmail.com
Publikováno v:
Molecules. Jul2024, Vol. 29 Issue 13, p1-22. 22p. 6 Charts, 3 Graphs.
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Dec2024, Vol. 89 Issue 12, p8730-8745, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ropciuc, Sorina, Ghinea, Cristina, Leahu, Ana, Prisacaru, Ancuta Elena, Oroian, Mircea Adrian, Apostol, Laura Carmen, Dranca, Florina
Publikováno v:
Gels (2310-2861); Jun2024, Vol. 10 Issue 6, p397, 16p