Zobrazeno 1 - 10
of 519
pro vyhledávání: '"Tas E"'
Publikováno v:
Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity, Vol Volume 13, Pp 4929-4939 (2020)
Haixia Lin,1,2,* Emir Tas,1– 5,* Elisabet Børsheim,1,2,4,5 Kelly E Mercer1,2,4 1Arkansas Children’s Nutrition Center, Little Rock, AR, USA; 2Department of Pediatrics, University of Arkansas for Medical Sciences, Little Rock, AR, USA; 3Endocrinol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e2191637be27423f8a76f0fef4e0072d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tas, E., Yurdakadim, T.
Publikováno v:
Lobachevskii Journal of Mathematics; Nov2023, Vol. 44 Issue 11, p4913-4919, 7p
Autor:
Otles S., Nakilcioglu-Tas E.
Publikováno v:
Functional Foods. :55-90
Wheat, buckwheat, oat, barley, flaxseed, psyllium, brown rice, millet, sorghum, maize, and rye are the most commonly known functional foods among possible cereal food items. The reason for this is that cereals provide humans with considerable amounts
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Applied Mathematics and Computation 15 December 2012 219(8):3863-3871