Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Tarzi, Babak Ghiassi"'
Autor:
Jannesar, Narjes, Bassiri, Alireza, Ghavami, Mehrdad, Chenarbon, Hossein Ahmadi, Tarzi, Babak Ghiassi
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 October 2024 23
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biomass Conversion & Biorefinery; Jan2023, Vol. 13 Issue 2, p787-799, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Keykavousi, Maryam1, Tarzi, Babak Ghiassi2, Mahmoudi, Razzagh3 r.mahmodi@yahoo.com, Bakhoda, Hossein4, Kabudari, Ata5, Pir Mahalleh, Seyyede Faezeh Rahimi5
Publikováno v:
Carpathian Journal of Food Science & Technology. 2016, Vol. 8 Issue 2, p193-201. 9p.
Autor:
Zanjani, Mohammad Ali Khosravi1 mohammadali_khosravi66@yahoo.com, Tarzi, Babak Ghiassi1, Sharifan, Anousheh1, Mohammadi, Nima2
Publikováno v:
Iranian Journal of Pharmaceutical Research. 2014, Vol. 13 Issue 3, p843-852. 10p.
Pistachio (Pistacia vera) shell as a new candidate for enzymatic production of xylooligosaccharides.
Publikováno v:
Journal of Food Measurement & Characterization; Feb2021, Vol. 15 Issue 1, p33-45, 13p