Zobrazeno 1 - 10
of 1 732
pro vyhledávání: '"Tarwi"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Arone-Farfán, R.1, Alzamora-Gonzales, L.1 lalzamorag@unmsm.edu.pe, Carnero, L. A. R.1, Colona-Vallejos, E.1, Escobar-Guzmán, E.1, Camarena-Mayta, F.2, Huaringa-Joaquín, A.2
Publikováno v:
Legume Research: An International Journal. May2024, Vol. 47 Issue 5, p765-771. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Huaringa-Joaquin, Amelia1 (AUTHOR), Saldaña, Carla L.2 (AUTHOR), Saravia, David1,2 (AUTHOR), García-Bendezú, Sady3 (AUTHOR), Rodriguez-Grados, Pedro4 (AUTHOR), Salazar, Wilian2 (AUTHOR), Camarena, Felix1 (AUTHOR), Injante, Pedro2 (AUTHOR), Arbizu, Carlos I.2 (AUTHOR) carbizu@inia.gob.pe
Publikováno v:
Diversity (14242818). Mar2023, Vol. 15 Issue 3, p437. 14p.
Autor:
Hidalgo, Manuel1 (AUTHOR) jemhidalgor@gmail.com, Ramos, Cynthia1 (AUTHOR) cynthiaramosotiniano@gmail.com, Zolla, Gaston2 (AUTHOR) gemzb@yahoo.com
Publikováno v:
Non-Coding RNA. Oct2023, Vol. 9 Issue 5, p48. 19p.
Autor:
Giovana Parra-Gallardo, María del Carmen Salas-Sanjuán, Fernando del Moral, Juan Luis Valenzuela
Publikováno v:
Agriculture, Vol 14, Iss 10, p 1812 (2024)
Tarwi (Lupinus mutabilis Sweet) is a key crop for Andean indigenous communities, offering proteins and fats. Both the pods and seeds of tarwi are consumed, either in their tender (immature) state or as dried, fully ripe seeds. Tarwi, like other Lupin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/66d336c0ddf1442a8b956548f2d6c67d
Autor:
Carnero, L. A. R.1, Alzamora-Gonzales, L.1 lalzamorag@unmsm.edu.pe, Colona-Vallejos, E.1, Escobar-Guzmán, E.1, Chauca-Torres, E. N.1, Arone-Farfán, R.1, Camarena-Mayta, F.2, Huaringa-Joaquín, A.2
Publikováno v:
Legume Research: An International Journal. May2023, Vol. 46 Issue 5, p622-627. 6p.
Publikováno v:
Agroindustrial Science, Vol 13, Iss 2, Pp 103-113 (2023)
El objetivo de este estudio fue determinar las características tecnológicas y sensoriales en bizcochos dulces con adición de harina de tocosh y harina de tarwi. Para lo cual se utilizó un diseño central compuesto rotacional (DCCR) 22, dando en t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9ea55ae6c5f04e91964cd98518724d0e
Autor:
Monroy-Guerrero, Mariela1 (AUTHOR), Memenza-Zegarra, Miriam1 (AUTHOR), Taco, Nataly1 (AUTHOR), Mostacero, Elvia2 (AUTHOR), Ogata-Gutiérrez, Katty1 (AUTHOR), Huaringa-Joaquín, Amelia2 (AUTHOR), Camarena, Félix2 (AUTHOR), Zúñiga-Dávila, Doris1 (AUTHOR) dzuniga@lamolina.edu.pe
Publikováno v:
Agronomy. Sep2022, Vol. 12 Issue 9, p2132-2132. 15p.