Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Tarricone F"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Angelo A. Izzo, Stefania Bilotto, Francesca Borrelli, Daniela Rigano, Gian Luigi Russo, Idolo Tedesco, Maria Russo, Fabrizio Tarricone, Carmela Spagnuolo
Publikováno v:
Antioxidants
Volume 10
Issue 1
Antioxidants, Vol 10, Iss 29, p 29 (2021)
Antioxidants 10 (2021). doi:10.3390/antiox10010029
info:cnr-pdr/source/autori:Tedesco, Idolo; Spagnuolo, Carmela; Bilotto, Stefania; Izzo, Angelo A.; Borrelli, Francesca; Rigano, Daniela; Russo, Maria; Tarricone, Fabrizio; Russo, Gian Luigi/titolo:Antioxidant and Chemopreventive Effect of Aliophen(R) Formulation Based on Malts and Hops/doi:10.3390%2Fantiox10010029/rivista:Antioxidants/anno:2021/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:10
Volume 10
Issue 1
Antioxidants, Vol 10, Iss 29, p 29 (2021)
Antioxidants 10 (2021). doi:10.3390/antiox10010029
info:cnr-pdr/source/autori:Tedesco, Idolo; Spagnuolo, Carmela; Bilotto, Stefania; Izzo, Angelo A.; Borrelli, Francesca; Rigano, Daniela; Russo, Maria; Tarricone, Fabrizio; Russo, Gian Luigi/titolo:Antioxidant and Chemopreventive Effect of Aliophen(R) Formulation Based on Malts and Hops/doi:10.3390%2Fantiox10010029/rivista:Antioxidants/anno:2021/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:10
Experimental and clinical studies evidenced the health effects of moderate consumption of beer, mainly due to the presence of bioactive compounds, such as polyphenols, vitamins, or fibers. To exploit the potential beneficial effect on health and in d
Autor:
Tedesco I; National Research Council, Institute of Food Sciences, 83100 Avellino, Italy., Spagnuolo C; National Research Council, Institute of Food Sciences, 83100 Avellino, Italy., Bilotto S; National Research Council, Institute of Food Sciences, 83100 Avellino, Italy., Izzo AA; Department of Pharmacy, School of Medicine and Surgery, University of Naples Federico II, 80131 Naples, Italy., Borrelli F; Department of Pharmacy, School of Medicine and Surgery, University of Naples Federico II, 80131 Naples, Italy., Rigano D; Department of Pharmacy, School of Medicine and Surgery, University of Naples Federico II, 80131 Naples, Italy., Russo M; National Research Council, Institute of Food Sciences, 83100 Avellino, Italy., Tarricone F; ALIOPHARM S.r.l., 20124 Milan, Italy., Russo GL; National Research Council, Institute of Food Sciences, 83100 Avellino, Italy.
Publikováno v:
Antioxidants (Basel, Switzerland) [Antioxidants (Basel)] 2020 Dec 30; Vol. 10 (1). Date of Electronic Publication: 2020 Dec 30.