Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"Tarnowska, Katarzyna A."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Rheology, Vol 27, Iss 3, Pp 9-17 (2017)
The purpose of this work was evaluation of stability of emulsions containing modified fats obtained by enzymatic interesterification of mutton tallow with walnut oil, determination of the optimal range of thickener content, and preferable processing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/847ca28c2b4f4bbf920722fc886386b7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tarnowska, Katarzyna, Gruczyńska--Sękowska, Eliza, Kowalsk, Dorota, Majewska, Ewa, Kozłowska, Mariola, winkler, Renata
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2023, Vol. 63 Issue 19, p3980-3993, 14p