Zobrazeno 1 - 10
of 104
pro vyhledávání: '"Tardío Javier"'
Publikováno v:
Journal of Ethnobiology and Ethnomedicine, Vol 5, Iss 1, p 42 (2009)
Abstract Background This paper assesses the current ethnobotanical knowledge, use and management of Scolymus hispanicus L. in two localities of Central Spain and the relation with its natural abundance. It also addresses the influence of sociodemogra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d359fd33525a4007bc6d90e26edd195a
Autor:
Lastra Juan, Carvalho Ana, Blanco Emilio, Tardío Javier, Pardo-de-Santayana Manuel, San Miguel Elia, Morales Ramón
Publikováno v:
Journal of Ethnobiology and Ethnomedicine, Vol 3, Iss 1, p 27 (2007)
Abstract Background We compare traditional knowledge and use of wild edible plants in six rural regions of the northwest of the Iberian Peninsula as follows: Campoo, Picos de Europa, Piloña, Sanabria and Caurel in Spain and Parque Natural de Montesi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b794114e3fd4b8daca7e54f08ab2c28
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Menendez-Baceta, Gorka, Pardo-de-Santayana, Manuel, Aceituno-Mata, Laura, Tardío, Javier, Reyes-García, Victoria
Publikováno v:
In Appetite 1 May 2017 112:9-16
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Morales, Patricia, Ferreira, Isabel C.F.R., Carvalho, Ana Maria, Sánchez-Mata, Mª. Cortes, Cámara, Montaña, Fernández-Ruiz, Virginia, Pardo-de-Santayana, Manuel, Tardío, Javier
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology January 2014 55(1):389-396
Publikováno v:
Economic Botany, 2008 May 01. 62(1), 24-39.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40390587
Autor:
Ruiz-Rodríguez, Brígida-María, Morales, Patricia, Fernández-Ruiz, Virginia, Sánchez-Mata, María-Cortes, Cámara, Montaña, Díez-Marqués, Carmen, Pardo-de-Santayana, Manuel, Molina, María, Tardío, Javier
Publikováno v:
In Food Research International June 2011 44(5):1244-1253
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Morales, Patricia, Vega, Erika N., Fernández-Ruiz, Virginia, Cruz Matallana, Maria, Tardío, Javier, Molina, María, Cámara, Montaña
Publikováno v:
Revista Alimentaria; nov2023, Issue 548, p30-32, 3p