Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Tarazanova, Mariya"'
Autor:
Tarazanova, Mariya1,2,3, Huppertz, Thom1,2, Starrenburg, Marjo1,2,3, Todt, Tilman4,5, van Hijum, Sacha1,2,4, Kok, Jan1,3, Bachmann, Herwig1,2 Herwig.Bachmann@nizo.com
Publikováno v:
PLoS ONE. 7/25/2019, Vol. 14 Issue 7, p1-17. 17p.
Autor:
Tarazanova, Mariya1,2,3, Huppertz, Thom1,2,4, Kok, Jan2,3, Bachmann, Herwig1,2 herwig.bachmann@nizo.com
Publikováno v:
Microbial Biotechnology. Jul2018, Vol. 11 Issue 4, p770-780. 11p.
Autor:
Tarazanova, Mariya1,2,3, Beerthuyzen, Marke1,2, Siezen, Roland2,4,5, Fernandez-Gutierrez, Marcela M.2,6, de Jong, Anne2,3, van der Meulen, Sjoerd2,3, Kok, Jan2,3, Bachmann, Herwig1,2 Herwig.Bachmann@nizo.com
Publikováno v:
PLoS ONE. 12/12/2016, Vol. 11 Issue 12, p1-21. 21p.
Autor:
Tarazanova, Mariya
Lactococcus lactis is one of the lactic acid bacteria species used for fermentation of cheese, quark and buttermilk and determines taste, texture, and the shelf life of a product. Surface properties of microorganisms are determined by the molecular c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::32af338633583b7b1f5133cdc477f750
https://research.rug.nl/en/publications/d6f3900c-2d6a-440f-810c-94f6b620e8d9
https://research.rug.nl/en/publications/d6f3900c-2d6a-440f-810c-94f6b620e8d9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.