Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Taranto, Maria Pía"'
Autor:
Lordello, Virgínia Barreto, de Annunzio, Sarah Raquel, da Silva, Eliane Vale, Taranto, Maria Pía, Fontana, Carla Raquel, Cavallini, Daniela Cardoso Umbelino
Publikováno v:
Microbiology Research; Dec2024, Vol. 15 Issue 4, p2102-2113, 12p
Autor:
de Souza Correia Cozentino, Izabela, Veloso de Paula, Ariela, Augusto Ribeiro, Clovis, Duran Alonso, Jovan, Grimaldi, Renato, Luccas, Valdecir, Taranto, Maria Pia, Cardoso Umbelino Cavallini, Daniela
Publikováno v:
In LWT 15 January 2022 154
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Roselino, Mariana Nougalli *, Maciel, Leonardo Fonseca, Sirocchi, Veronica, Caviglia, Matteo, Sagratini, Gianni, Vittori, Sauro, Taranto, María Pía, Cavallini, Daniela Cardoso Umbelino
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis December 2020 94
Autor:
Torres, Andrea Carolina, Elean, Mariano, Hebert, Elvira María, Saavedra, Lucila, Taranto, María Pía
Publikováno v:
In Biochimie January 2020 168:185-189
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Carvalho Marchesin, Juliana, Celiberto, Larissa Sbaglia, Orlando, Allan Botinhon, de Medeiros, Alexandra Ivo, Pinto, Roseli Aparecida, Zuanon, José Antônio Sampaio, Spolidorio, Luis Carlos, dos Santos, Andrey, Taranto, Maria Pía, Cavallini, Daniela Cardoso Umbelino
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods September 2018 48:302-313
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bustos, Ana Yanina, de Valdez, Graciela Font, Raya, Raúl, de Almeida, André Martinho, Fadda, Silvina, Taranto, María Pía
Publikováno v:
In Food Research International November 2015 77 Part 3:599-607
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods October 2012 4(4):831-836