Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"TaqMan real-time quantitative PCR"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
Food safety has become an important public health issue worldwide. However, conventional methods for detection of food-borne pathogens are complicated, and labor-intensive. Moreover, the sensitivity is often low, and it is difficult to achieve high-t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/264e7c9a217441718bf2643e934fde54
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
Food safety has become an important public health issue worldwide. However, conventional methods for detection of food-borne pathogens are complicated, and labor-intensive. Moreover, the sensitivity is often low, and it is difficult to achieve high-t
Publikováno v:
Anaerobe
34 (2015): 44–49. doi:10.1016/j.anaerobe.2015.04.005
info:cnr-pdr/source/autori:Morandi S.; Cremonesi P.; Silvetti T.; Castiglioni B.; Brasca M./titolo:Development of a triplex real-time PCR assay for the simultaneous detection of Clostridium beijerinckii, Clostridium sporogenes and Clostridium tyrobutyricum in milk/doi:10.1016%2Fj.anaerobe.2015.04.005/rivista:Anaerobe (Print)/anno:2015/pagina_da:44/pagina_a:49/intervallo_pagine:44–49/volume:34
34 (2015): 44–49. doi:10.1016/j.anaerobe.2015.04.005
info:cnr-pdr/source/autori:Morandi S.; Cremonesi P.; Silvetti T.; Castiglioni B.; Brasca M./titolo:Development of a triplex real-time PCR assay for the simultaneous detection of Clostridium beijerinckii, Clostridium sporogenes and Clostridium tyrobutyricum in milk/doi:10.1016%2Fj.anaerobe.2015.04.005/rivista:Anaerobe (Print)/anno:2015/pagina_da:44/pagina_a:49/intervallo_pagine:44–49/volume:34
Clostridium beijerinckii , Clostridium sporogenes and Clostridium tyrobutyricum are considered the leading bacteria implicated in late blowing defects affecting semi-hard and hard cheese production. The aim of this study was to develop a multiplex Re
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::87bf147113c55ee929757d7d89671853
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cremonesi P; Institute of Agricultural Biology and Biotechnology, National Research Council, via Einstein, 26900 Lodi, Italy., Pisani LF; Department of Veterinary Science and Public Health, via Celoria 10, 20133 Milan, Italy., Lecchi C; Department of Veterinary Science and Public Health, via Celoria 10, 20133 Milan, Italy., Ceciliani F; Department of Veterinary Science and Public Health, via Celoria 10, 20133 Milan, Italy., Martino P; Department of Veterinary Science and Public Health, via Celoria 10, 20133 Milan, Italy., Bonastre AS; Universitat Autonoma de Barcelona, Campus de la UAB, Bellaterra, Spain., Karus A; Department of Food Sciences and Hygiene, Institute of Veterinary Medicine and Animal Science, Estonian University of Life Sciences, Kreutzwaldi 62, Tartu, Estonia., Balzaretti C; Department of Health, Animal Science and Food Safety, via Celoria 10, 20133 Milan, Italy., Castiglioni B; Institute of Agricultural Biology and Biotechnology, National Research Council, via Einstein, 26900 Lodi, Italy. Electronic address: casti@ibba.cnr.it.
Publikováno v:
Food microbiology [Food Microbiol] 2014 Oct; Vol. 43, pp. 35-40. Date of Electronic Publication: 2014 Apr 26.