Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Tapia-Quirós P"'
Autor:
Tapia-Quirós, P., Montenegro-Landívar, M.F., Reig, M., Vecino, X., Saurina, J., Granados, M., Cortina, J.L.
Publikováno v:
In Journal of Environmental Management 1 April 2022 307
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
María Fernanda Montenegro-Landívar, Paulina Tapia-Quirós, Xanel Vecino, Mónica Reig, Mercè Granados, Adriana Farran, José Luis Cortina, Javier Saurina, César Valderrama
Publikováno v:
Membranes, Vol 12, Iss 7, p 669 (2022)
Spinach and orange by-products are well recognized for their health benefits due to the presence of natural polyphenols with antioxidant activity. Therefore, the demand to produce functional products containing polyphenols recovered from vegetables a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9ab9f2c9ad0a4310b81a30b128ee253f
Autor:
Paulina Tapia-Quirós, María Fernanda Montenegro-Landívar, Mònica Reig, Xanel Vecino, Javier Saurina, Mercè Granados, José Luis Cortina
Publikováno v:
Membranes, Vol 12, Iss 3, p 339 (2022)
More sustainable waste management in the winery and olive oil industries has become a major challenge. Therefore, waste valorization to obtain value-added products (e.g., polyphenols) is an efficient alternative that contributes to circular approache
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/453e36fca15c4aed9f2f516ba78ee584
Autor:
Paulina Tapia-Quirós, María Fernanda Montenegro-Landívar, Mònica Reig, Xanel Vecino, José Luis Cortina, Javier Saurina, Mercè Granados
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 3, p 362 (2022)
The production of olive oil and wine are two of the main agri-food economic activities in Southern Europe. They generate large amounts of solid and liquid wastes (e.g., olive pomace, olive mill wastewater, grape pomace, grape stems, wine lees, and wi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f1accd566b20429387120320adc380c4
Autor:
María Fernanda Montenegro-Landívar, Paulina Tapia-Quirós, Xanel Vecino, Mònica Reig, César Valderrama, Mercè Granados, José Luis Cortina, Javier Saurina
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 10, Iss 11, p 1800 (2021)
Phenolic compounds recovery by mechanical stirring extraction (MSE) was studied from orange and spinach wastes using water as a solvent. The statistical analysis showed that the highest total polyphenol content (TPC) yield was obtained using 15 min,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d523a7c4f1c4bb2833acf3b25d46ec6
Autor:
Paulina Tapia-Quirós, Maria Fernanda Montenegro-Landívar, Monica Reig, Xanel Vecino, Teresa Alvarino, Jose Luis Cortina, Javier Saurina, Merce Granados
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 9, Iss 11, p 1074 (2020)
In this study, the recovery of polyphenols from olive oil mill and winery waste was investigated. The performance of ultrasound assisted extraction (UAE), microwave assisted extraction (MAE), and pressurized liquid extraction (PLE) was assessed using
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/067e1359021e48f1999a708f5af5c246
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.