Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Taormina Giusi"'
Autor:
Taormina Giusi, Mirisola Mario G.
Publikováno v:
Biomolecular Concepts, Vol 6, Iss 2, Pp 105-117 (2015)
Many aging theories and their related molecular mechanisms have been proposed. Simple model organisms such as yeasts, worms, fruit flies and others have massively contributed to their clarification, and many genes and pathways have been associated wi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0bc847d4f7734d8f9620be48163d69c1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mirisola, Mario G.1, Taormina, Giusi1, Fabrizio, Paola2, Wei, Min3, Hu, Jia3, Longo, Valter D.3 vlongo@usc.edu
Publikováno v:
PLoS Genetics. Feb2014, Vol. 10 Issue 2, p1-13. 13p.
Autor:
Taormina, Giusi1, Mirisola, Mario G.1 mario.mirisola@unipa.it
Publikováno v:
BioMed Research International. 2014, Vol. 2014, p1-10. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
TAORMINA, Giusi
In diversi organismi, dal lievito ai mammiferi, è stato osservato che la riduzione dell'introito calorico aumenta la sopravvivenza e protegge dall'insorgenza di numerose patologie associate all'età. Il meccanismo molecolare tramite cui questo effet
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::1848f8c8f36422449afcb194e2d2ae6f
http://hdl.handle.net/10447/90864
http://hdl.handle.net/10447/90864
Autor:
Giovanni Dara-Guccione, Giuseppina Candore, Mario G. Mirisola, Anna Aiello, Calogero Caruso, Antonio Procopio, Caterina Maria Gambino, Giulia Accardi, Giusi Taormina
Publikováno v:
Endocrine, Metabolic & Immune Disorders - Drug Targets. 18:14-22
Background and Objective: Extra virgin olive oil (EVOO) is the common element among the Mediterranean countries. It can be considered a nutraceutical and functional food, thanks to its bioactive compounds. It can act and modulate different processes