Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Tao Yingmei"'
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 19, Iss 1, Pp 378-388 (2021)
Microbial load, protein oxidation, myofibrillar protein changes and quality characteristics (meat color and water retentiveness including centrifugal loss (CeL) and water-holding capacity (WHC)) of post-rigor tan mutton exposed to different high-pres
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/73744fc5c03444c4903964c9450f9a60
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 10, Pp 54-61 (2024)
The shear force and textural properties (hardness, elasticity and chewiness) of Ningxia Tan lamb meat stored at −80 ℃ (control), −2, −18 or 4 ℃ for 7 days were determined by cysteine oxidative modification proteomics. Meanwhile, the cystein
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd532f0b2e0b4b4b91a4ad0d6efe7db3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tao, Yingmei1 (AUTHOR), Ma, Lu2 (AUTHOR), Li, Dongdong1 (AUTHOR), Tian, Yutan2 (AUTHOR), Liu, Jun1 (AUTHOR), Liu, Dunhua1,2 (AUTHOR) dunhualiu@126.com
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jul2021, Vol. 45 Issue 7, p1-10. 10p.
Publikováno v:
CyTA-Journal of Food, Vol 19, Iss 1, Pp 378-388 (2021)
Microbial load, protein oxidation, myofibrillar protein changes and quality characteristics (meat color and water retentiveness including centrifugal loss (CeL) and water-holding capacity (WHC)) of post-rigor tan mutton exposed to different high-pres
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.