Zobrazeno 1 - 10
of 105
pro vyhledávání: '"Tano-Debrah K"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ackom, N. B.1 newusie@yahoo.co.uk, Tano-Debrah, K.2
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development. Aug2012, Vol. 12 Issue 6, p6823-6834. 12p. 1 Diagram, 2 Charts, 1 Graph.
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 14, No 19 (2015); 1640-1648
Nsiho (white kenkey) is a type of kenkey, a sour stiff dumpling, produced from fermented maize meal in Ghana. The dominant microorganisms responsible for the fermentation of nsiho were characterized by analysing samples from four traditional producti
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Parkouda, C, Diawara, B, Lowor, S, Diako, C, Saalia, FK, Annan, NT, Jensen, JS, Tano-Debrah, K, Jakobsen, M
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 10, No 20 (2011); 4197-4206
The volatile compounds associated with baobab seeds fermentation for Maari production were extracted and analysed by Likens-Nickerson simultaneous steam distillation-extraction method and gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS), respectively. Fu
Autor:
Etsey, A. N., Sakyi-Dawson, E., Sefa-Dedeh, S., Afoakwa, E. O., Tano-Debrah, K., George Annor
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 6, No 6 (2007)
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
To investigate effects of cowpea addition and level of ripeness of plantain on the nutritional and sensory characteristics of Kaklo and Ofam in Ghana, A 2X4 factorial experiment with firm and soft ripe plantain and cowpea fortification of 0, 10, 20 a
Autor:
Akabanda, Fortune, Tano-Debrah, K., Glover, R., Owusu-Kwarteng, J., Nielsen, Dennis Sandris, Jespersen, Lene
Publikováno v:
Akabanda, F, Tano-Debrah, K, Glover, R, Owusu-Kwarteng, J, Nielsen, D S & Jespersen, L 2010, Microbiological study of Nunu, a spontaneously fermented milk of Ghana . in 22nd International ICFMH Symposium Food Micro 2010 . Copenhagen, 22nd international ICFMH symposium Food Micro 2010, København, Denmark, 30/08/2010 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2751::9554c1ec5ce88d99a4e5086df70650c2
https://curis.ku.dk/ws/files/32375773/Microbiological_study_of_Nunu_a_spontaneously_fermented_milk_of_Ghana.pdf
https://curis.ku.dk/ws/files/32375773/Microbiological_study_of_Nunu_a_spontaneously_fermented_milk_of_Ghana.pdf
Autor:
Owusu-Kwarteng, James, Tano-Debrah, K., Glover, R., Akabanda, F., Nielsen, Dennis Sandris, Jespersen, Lene
Publikováno v:
Owusu-Kwarteng, J, Tano-Debrah, K, Glover, R, Akabanda, F, Nielsen, D S & Jespersen, L 2010, Diversity of Lactic acid bacteria isolated from fura produced in Ghana . in 22nd International ICFMH Symposium Food Micro 2010 . Copenhagen, pp. 87, 22nd international ICFMH symposium Food Micro 2010, København, Denmark, 30/08/2010 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2751::7f406495a9d879483e053875c01a36eb
https://curis.ku.dk/portal/da/publications/diversity-of-lactic-acid-bacteria-isolated-from-fura-produced-in-ghana(074912e3-2641-42c1-9167-3bd644ad044a).html
https://curis.ku.dk/portal/da/publications/diversity-of-lactic-acid-bacteria-isolated-from-fura-produced-in-ghana(074912e3-2641-42c1-9167-3bd644ad044a).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.