Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Tannic intensity"'
Autor:
José Miguel Hernández-Hierro, Matilde García-Marino, M. Teresa Escribano-Bailón, Julián C. Rivas-Gonzalo, Raúl Ferrer-Gallego
Publikováno v:
GREDOS. Repositorio Institucional de la Universidad de Salamanca
instname
instname
[EN] The aim of this work has been to determine the correlations between sensory analysis, colour and content of main flavanols present in seeds. For this, the flavanic composition of grape seeds with different degrees of maturity was analysed by HPL
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f2577dd322eced309e64d870a16c0ca4
http://hdl.handle.net/10366/141056
http://hdl.handle.net/10366/141056
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.