Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"Tang, Zonggui"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 20, Pp 206-213 (2024)
To investigate the differences in volatile components during the processing of Fuling Zhacai, or pickled mustard tuber, with three stacked layers of mustard tuber and salt, gas chromatography-tandem mass spectrometry (GC-MS/MS)-based non-targeted met
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd91c8a3ae104795ac971d318e5cefc0
Autor:
Chang, Xiao, Zhang, Dawei, Shi, Wenting, Yu, Qian, Wu, Zhijian, Yang, Junqiang, Tang, Zonggui, Chen, Haiyun, Yan, Chunyan
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules October 2024 277 Part 3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang, Jing, Yang, Junqiang, Tang, Zonggui, Yu, Yongbo, Chen, Haiyun, Yu, Qian, Zhang, Dawei, Yan, Chunyan
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 1 September 2023 248
Publikováno v:
In LWT 1 December 2022 170
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2022 46
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Separation Science. Sep2018, Vol. 41 Issue 17, p3496-3502. 7p.
Autor:
Tang, Zonggui1, Liu, Changbin2,3, Wang, Jing1, Li, Hongmin1, Ji, Yong1, Wang, Guohong1, Lu, Chunxia1
Publikováno v:
Journal of Separation Science. Apr2016, Vol. 39 Issue 8, p1592-1602. 11p.
Publikováno v:
Analytical & Bioanalytical Chemistry. May2015, Vol. 407 Issue 14, p4155-4163. 9p.