Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Tang, Yuwan"'
Autor:
Wang, Qiming, Tang, Yuwan, Yang, Yaxuan, Lei, Lin, Lei, Xiaojuan, Zhao, Jichun, Zhang, Yuhao, Li, Lin, Wang, Qiang, Ming, Jian
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 March 2022 373 Part B
Autor:
Wang, Qiming, Tang, Yuwan, Yang, Yaxuan, Lei, Lin, Lei, Xiaojuan, Zhao, Jichun, Zhang, Yuhao, Li, Lin, Wang, Qiang, Ming, Jian
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2022 124 Part A
Autor:
Yang, Yaxuan, Wang, Qiming, Tang, Yuwan, Lei, Lin, Zhao, Jichun, Zhang, Yuhao, Li, Lin, Wang, Qiang, Ming, Jian
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2021 119
Autor:
Wang, Qiming, Tang, Yuwan, Yang, Yaxuan, Zhao, Jichun, Zhang, Yuhao, Li, Lin, Wang, Qiang, Ming, Jian
Publikováno v:
In Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy 15 March 2020 229
Combined effect of carboxymethylcellulose and salt on structural properties of wheat gluten proteins
Autor:
Tang, Yu, Yang, Yaxuan, Wang, Qiming, Tang, Yuwan, Li, Fuhua, Zhao, Jichun, Zhang, Yuhao, Ming, Jian
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids December 2019 97
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang, Qiming, Tang, Yuwan, Yang, Yaxuan, Lei, Lin, Zhao, Jichun, Zhang, Yuhao, Li, Lin, Wang, Qiang, Ming, Jian
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Apr2021, Vol. 101 Issue 6, p2511-2518, 8p