Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Tang, Xiang‐Yi"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 6, Pp 6-11,18 (2023)
Objective: This study aimed to explore the feasibility of preparation of loaded losartan starch nanoparticles by high-speed shear-reverse microemulsion crosslinking. Methods: Using losartan as model drug and sodium trimetaphosphate as crosslinking ag
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8bcb6638dccb476cbd6625c8e8e72c41
Autor:
Tang, Xiang-Yi b, c, Wang, Zhi-Ming c, Yu, Di e, Yu, Shu-Juan c, Meng, He-Cheng c, ∗, Zhang, Tao c, Chen, Hua-Lei c, Yang, Zhan-Wei c, Yang, Qing-Yu d, Li, Lili a, ∗∗
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2022 126
Autor:
Tang, Xiang-Yi a, Yu, Shu-Juan a, b, c, Guo, Xiao-Ming a, Li, He a, Chen, Ming-Shun a, Zhang, Tao a, Lei, Cai-Yu a, Zhao, Zhen-Gang a, b, c, Meng, He-Cheng a, b, c, ⁎
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods March 2021 78
Publikováno v:
In LWT May 2019 105:156-163
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.